Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugoočekivano osvježenje

Meteoalarm izdao upozorenje: U većini zemlje grmljavinsko nevrijeme i kiša

meteoalarm
Foto: Meteoalarm/Screenshot
05.09.2015.
u 11:35

U većini zemlje, naime, pada kiša, a vrijeme će danas biti promjenljivo do pretežno oblačno

Meteoalarm je izdao narančasto upozorenje za većinu zemlje zbog mogućeg jakog nevremena s pljuskovima i grmljavinom. Jedino je na području karlovačke i osječke regije izdano žuto upozorenje što znači da je vrijeme potencijalno opasno.

U većini zemlje, naime, pada kiša, a vrijeme će danas biti promjenljivo do pretežno oblačno. Povremeno će biti kiše, mjestimice i pljuskova s grmljavinom, a uz izraženije pljuskove očekuje se obilnija oborina, osobito na Jadranu. Vjetar će biti slab do umjeren većinom sjeveroistočni i sjeverni. Na Jadranu će puhati umjereno do jako jugo i jugozapadnjak,  au drugome dijelu dana na sjevernom dijelu okrenut će na sjeverozapadnjak i buru. Najviša dnevna temperatura biz će između 18 i 21 stupanj, a na Jadranu od 24 do 28 stupnjeva Celzijevih.

Sutra će ujutro i dio prijepodneva biti pak umjereno do pretežno oblačno, a uglavnom na Jadranu te u Slavoniji i Lici još mjestimice malo kiše. Zatim u većini predjela djelomice sunčano, ali su poslijepodne u sjeverozapadnim predjelima mogući lokalni pljuskovi. Vjetar će biti uglavnom slab, u Slavoniji mjestimice umjeren sjeverozapadni, dok će na Jadranu puhati većinom umjeren sjeverozapadnjak i bura, koja će u noći osobito podno Velebita biti vrlo jaka. Najniža jutarnja temperatura zraka bit će između 9 i 14, a na Jadranu od 16 do 21 °C. Najviša dnevna većinom između 15 i 20, a na Jadranu 23 i 27 °C.

>> Vakula: Moguće i olujno nevrijeme

Komentara 3

AL
alphazulu99
11:50 05.09.2015.

Danas je narod bombardiran raznim glupostima pa i ovom. Meteo alarm jer u 9. mjesecu grmi i pada kisa.

Avatar Baroudeur
Baroudeur
13:06 05.09.2015.

Nemoguce!

HR
hromcan
14:19 05.09.2015.

A kad je meteoalarm izdao pravo upozotenje i kad je bilo kao što su oni prognozirali KAD?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije