Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
albanski veleposlanik

Mesiću uručio priznanje za zaustavljanje krvoprolića u Makedoniji

Stipe Mesić,nezavisnost,Albanija,priznanje
Foto: Hassan Haidar Diab
1/9
28.11.2014.
u 13:37

Abanski veleposlanik Ilir Melo uručio je priznanje dvojici bivših predsjednika, Hrvatskom Stjepanu Mesić te Albanskom Alfred Moisiu zbog zalaganja u približavanju dva naroda, hrvatskog i albanskog

Povodom 102.godišnjice Nezavisnosti Albanije, albanski veleposlanik u Hrvatskoj, Ilir Melo, priredio je domjenak u hotelu Sheraton na kojem su bili nazočni uz diplomatski zbor i pripadnike albanske zajednice, potpredsjednik sabora Nenad Stazić, saborski zastupnik Željko Reiner, bivši diplomat i pjevač Đani Maršal te mnogo poznatih iz političkog i javnog života u Hrvatskoj.

Tom prigodom albanski veleposlanik Ilir Melo uručio je priznanje dvojici bivših predsjednika, Hrvatskom Stjepanu Mesić te Albanskom Alfred Moisiu zbog zalaganja u približavanju dva naroda, hrvatskog i albanskog, te zaustavljanja krvoprolića u Makedoniji. Bivši predsjednik Mesić zahvalio se na dobivenom priznanju naglasivši kako su albanski i hrvatski narod dijelili istu sudbinu te zahvalio Albancima za sve što su učinili za Hrvatsku u domovinskom ratu.

>>'Mesić je zaslužan što sukob u Makedoniji nije eskalirao'

>>Stipe Mesić: Dragi Joža, počivaj u miru i smrt fašizmu i sloboda narodu

Komentara 2

Avatar TvojUjko
TvojUjko
13:48 28.11.2014.

Svaka čast Albancima na dronu, samo zajedno!

Avatar imotska115
imotska115
14:43 28.11.2014.

Zasto nije radio da nebi bilo krvoproljica u Hrvatskoj, nego se sakrio kao mis kad je trebalo se branit od agresora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije