Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BARBARSKA KAMPANJA'

Merkel zaprijetila sankcijama protiv Rusije zbog bombardiranja Alepa

Angela Merkel
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
21.10.2016.
u 16:42

"Tražimo da ti napadi prestanu. Već smo upozorili da bismo mogli sankcionirati ne samo Siriju već i sve sirijske saveznike"

Njemačka kancelarka Angela Merkel u petak je pozvala sirijsku vladu i Rusiju da prekinu s napadima na Alep, dodavši da bi Europska unija mogla poduzeti mjere protiv obiju zemalja ako se njihova "barbarska" kampanja nastavi.

– Tražimo da ti napadi prestanu. Već smo upozorili da bismo mogli sankcionirati ne samo Siriju već i sve sirijske saveznike. To se odnosi i na Rusiju – rekla je Merkel. 

Čelnici EU osudili su Rusiju zbog bombardiranja civila u opkoljenom Alepu, no zbog protivljenja Italije nisu uvedene nove sankcije protiv Moskve zbog počinjenih zločina. 

>> Ruski ratni brodovi prolaze La Mancheom, Britanci poslali razarač i fregatu da ih 'prate u stopu'

>> EU prijeti Rusiji dodatnim sankcijama zbog napada na Alep

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
18:21 21.10.2016.

Zahtijevam od svoje države Hrvatske (čuješ li to Plenkoviću???) da ne obraća pažnju na ovu frustriranu staricu (koju ucjenjuju ameri nakon hakiranja njezinog privatnog moba) i njezinog poslušničkog lamentiranja,po želji amera, o sankcijama Rusiji! Kome će neretvani prodati rekordan urod mandarina...amerima? Mi, kao mikro država, da poštujemo što svkom čudaku padne na pamet?! Šta to nije miješanje politike u privredu?? Jeste li nas zbog toga uveli u EU, ili da se privredne aktivnosti pojačaju?! Neka Njemačka prestane izvoziti svoje automobile Rusima, pa ćemo i mi oprostiti mandarine!

Avatar babas
babas
16:54 21.10.2016.

Babetina,glumi šerifa po Europi.

LU
Lujo123
17:14 21.10.2016.

Luda ženo masonko, a kaj ak tebe Rusija sankcionira i zatvori ti dovod plina za jedno mjesec dana? Ova je spodoba skroz prolupala! Zakaj je čkomila kad su ameri i englezi u Iraku poubijali 200000 (dvijestotisuća) Iračke djece (po javnom priznanju Olbrajtice - ima na youtube!), I ovaj čas ameri ubijaju ISIL-ovce, ali i civile masovno u Iraku i nikom ništa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije