Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibenik

Memorijalni kup Ante Simonelli u čast preminulom roniocu

ante
05.05.2015.
u 10:53

Cilj Memorijalnog kupa Ante Simonelli upravo je prikupljanje financijskih sredstava za Zakladu „Ante Simonelli"

Sportsko društvo Submania 23. svibnja ove godine u Šibeniku, pored 10. klupskog prvenstva u podvodnom ribolovu, organizira i 1. Memorijalni kup Ante Simonelli u čast prošle godine preminulom članu Kluba, a koji će okupiti natjecatelje i rekreativce podvodnih sportova iz čitave Hrvatske i susjednih zemalja.

 - Vjerujući kako iz svakog zla može nastati neko dobro, Antina supruga, Jasmina Gordić Simonelli, pokrenula je proces registracije Zaklade za pružanje pomoći pri spašavanju i traganju na moru ronioca i podvodnih ribolovaca „Ante Simonelli“. Naime, prošlogodišnja velika potraga za Antom ukazala je na potrebu za zakladom koja bi financijski, ali i savjetodavno pomagala u potrazi i spašavanju na moru. S obzirom na to da svaka Zaklada mora imati kapital za financiranje svoje svrhe, ideja je da se nakon temeljnog kapitala koji je uplatila Antina supruga, financiranje obavlja uplatama članova, prijatelja ili poslovnih subjekata na račun Zaklade, poručuju iz udruge.

Cilj Memorijalnog kupa Ante Simonelli upravo je prikupljanje financijskih sredstava za Zakladu „Ante Simonelli".

Svi oni koji žele uplatiti donaciju ili promocijom pomoći u organizaciji Memorijalnog kupa te u prikupljanju sredstava za Zakladu dodatne informacije mogu pronaći putem web stranice www.submania.hr.

>> Policija potvrdila: Kod Biševa je pronađen nestali ronioc Ante Simonelli

Komentara 1

Avatar crosist
crosist
12:52 05.05.2015.

Sramotna degutantna fotografija!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije