Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije na izjave

Mediji u regiji reagiraju na Milanovićeve izjave: Hrvatska ne prestaje s uvredama! Tviteraši: Nije rekao ništa što već nismo znali

Mediji o Milanovićevimm izjavama
Foto: Screenshot
1/3
25.08.2016.
u 10:10

I dok mediji iz regije "razapinju" Zorana Milanovića, korisnici društvenih mreža iz BiH, posebice tviteraši, čini se, slažu se s izjavama bivšeg hrvatskog premijera

Na izjave šefa SDP-a Zorana Milanovića sa sastanka s braniteljima da mu se "fućka za Dom spremni", da su "Srbi šaka jada" te da "BiH uopće nije država", reagirali su mediji u regiji.

Srpski Blic prenio je Milanovićeve izjave uz naslov: "Hrvatska ne prestaje s uvredama".

Telegraf piše o "ustaškom ispadu Zorana Milanovića".

Foto: Screenshot/reuters

Kurir piše da "Milanović vrijeđa Srbe".

Foto: Screenshot/reuters

Reagirali su na Milanovićeve izjave i mediji iz susjedne BiH.

Dnevni avaz objavio je članak s naslovom: "Milanović bez dlake na jeziku: BiH uopće nije država, tamo nemaš s kime razgovarati", a o Milanoviću piše i Klix.ba.

Foto: Screenshot/reuters

Podsjetimo, Josip Klemm i još nekoliko branitelja sastali su se nedavno s Milanovićem. Tajno su ga snimili, a onda medijima dali snimke. Milanović pak tvrdi da je znao da ga snimaju.

– Mi smo to skužili, ali smo šutjeli i smijali se. To govori o karakteru nekih ljudi, ne svih – rekao je Milanović i dodao da će se i dalje sastajati s predstavnicima braniteljskih udruga.

Na pitanje je li im rekao da je "Vlada u Beogradu beogradska čaršija koja se ponaša bahato" i dodao da će "ako bude potrebno, ne samo blokirati pregovore Srbiji nego će i proganjati njihove počinitelje na Kosovu".

Tviteraši uz Milanovića

I dok mediji iz regije "razapinju" Zorana Milanovića, korisnici društvenih mreža iz BiH, posebice tviteraši, čini se, slažu se s izjavama bivšeg hrvatskog premijera.

Komentara 51

DU
Deleted user
11:34 25.08.2016.

Slucajni premijer nije hrvatska. Kada to kaze neka zvanicna osoba onda mozete serc..ti kao sada. to tada ckomite "objektivni mediji"!

VR
Vojislav_Radakovic
10:53 25.08.2016.

Pogledajte jucerasnji razgovor s Bagom, pa cete vidjeti da uopce nije bitno sto Milanovic prica... Potpuni sarlatan...

DE
derin
11:06 25.08.2016.

Milanovicu, ovo si predobro odigrao, SDP želi veliku pobjedu i za to mu trebaju glasovi desnog centra, i onda je zovnuo ove koji nisu bas popularni da na njih može svaliti krivnju, a on ispasti domoljub i dobiti glasove desnog centra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije