Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasna norijada

Okliznuo se na brašno i vodu, ozlijedio glavu i završio u bolnici!

Rijeka norijada
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/34
20.05.2015.
u 12:23

Po posutom brašnu bilo je opasno hodati pa se, nažalost, jedan stariji muškarac okliznuo i pao, pri čemu je ozlijedio glavu i hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu

Diljem Hrvatske maturanti slave zadnji dan škole. U šarenim majicama, naoružani neizostavnim zviždaljkama i brašnom, preplavili su gradove diljem Hrvatske. U fotogaleriji pogledajte kako se slavila norijada:

RIJEKA

Posljednji dan nastave riječki maturanti proslavili su u središtu grada, a i ove godine, unatoč tome što su pozvani da brašno i druge namirnice daruju Socijalnoj samoposluzi pa su na nekoliko mjesta postavljeni i punktovi s volonterima, cijeli je Korzo i Jelačićev trg bilo u bijelom.

Maturanti su na putu do parka na Delti pjevali, zviždali, osvijetlili Korzo bakljama, brašnom su zasipali Riječane – jednom riječju: ludovali. Po posutom brašnu bilo je opasno i hodati pa se, nažalost, jedan stariji muškarac i okliznuo i pao, pri čemu je ozlijedio glavu i hitna pomoć odvezla ga je u bolnicu.

KARLOVAC

Maturanti Gimnazije Karlovac tradicionalno su 7. put na Trgu bana Josipa Jelačića plesali salonsko kolo.

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL, ilustracija

VARAŽDIN

Točno u podne petstotinjak varaždinskih maturanata zaplesalo je kvadrilju te su tako pokušali šesti put zaredom nadmašiti prošlogodišnju brojku te zajedno s vršnjacima iz Hrvatske i Europe ponovno ući u Guinnessovu knjigu rekorda

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

OSIJEK

Maturanti su pjesmom kroz ulice i plesanjem kvadrilje proslavili zadnji dan nastave. Nakon plesa u Županijskoj ulici maturanti su se uputili prema Dravi gdje im je organizirano slavlje njihova dana.

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL, Ilustracija

>> Povorka maturanata krenula prema Bundeku!

Ključne riječi

Komentara 15

OS
osica
12:38 20.05.2015.

je li "norijada, možda je od riječi nor, što bi u Zagorju ako se ne varam bio lud" dozvoljeno ludovanje, neka odgovore nadležni , a ovom ozlijeđenom gospodinu netko treba nadoknaditi štetu.Po meni Grad Rijeka, a i drugi gradovi kojivi koji to dozvoljava ju. Maturanti se mogu zabaviti i bez brašna , ili " im dozvolimo da luduju " jer nas onda ništa ne pitaju ?

MO
mojazemlja
12:59 20.05.2015.

Odlična promocija za riječki turizam. Pih.

PE
Pemac49
13:02 20.05.2015.

Pak toje dokaz sta su naucili ti Maturanti i sta je za ocekivat od njih u buducem zivotu ! Do sad su zivjeli natudji racun i sad srasipaju i to malo Brasna apojedine Familije nemaju Kruha sramim se rec dada sam iz Hrvatske .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije