Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispred ministarstva

Matić više neće plaćati održavanje četiri pokretna zahoda za branitelje u Savskoj 66

Predrag Matić
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
31.03.2015.
u 15:54

- Na kolegiju smo shvatili da više nemamo stavke s koje bismo plaćali pokretne WC-e te smo ih prisiljeni prestati plaćati - rekao je Matić

Ministar branitelja Predrag Matić više neće plaćati održavanje četiri pokretna zahoda u Savskoj 66 kojima su se koristili "spontano okupljeni" branitelji ispred zgrade Ministarstva, javlja 24 sata.

Pišu da je ministru prekipjelo kada je shvatio da je njegovo ministarstvo od listopada na održavanje pokretnih zahoda potrošilo oko 100.000 kuna.

- Na kolegiju smo shvatili da više nemamo stavke s koje bismo plaćali pokretne WC-e te smo ih prisiljeni prestati plaćati - rekao je Matić za 24 sata. Dodao je da zaista nemaju sredstava te da će vjerojatno plaćanje biti do 7. travnja. Braniteljima je također poručio da se pokupe i odu kućama.

- Jamčim im da u medijima njihov odlazak neću komentirati niti jednom riječi i neću likovati. Ja se ne mogu povući jer nisam ništa kriv. Ovo je situacija u kojoj svi gubimo - izjavio je Matić. 

Đuro Glogoški ukidanje plaćanja održavanja četiri pokretna zahoda nije htio komentirati. Rekao je da danas daje izjave isključivo o Josipu Joviću. 

>> 'Gdje i kako spava Fred Matić, ministar koji vrijeđa i ponižava svoje branitelje?' 

>> Matić: Govore kako za mene imaju kalašnjikov i dva metka da me "overe" u glavu

Komentara 214

DR
drugPlenky
16:06 31.03.2015.

Umjesto da je na Plitvicama on rješava veliko pitanje WCa, za njegove domete i previše

Avatar šokac_divani
šokac_divani
16:09 31.03.2015.

Dokle će ovaj čovjek sramotiti Hrvatsku državu, sve hrvatske branitelje i funkciju koju obnaša. Stvarno nema mjere! Odlazi čovječe nisi ni za seosku birtiju a kamoli da budeš na čelu Ministarstva hrvatskih branitelja.

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
16:06 31.03.2015.

Matiću sjedni za stol sa invalidima i prestani se ponašati kao razmaženo derište .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije