Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasio se i HOS

Marko Skejo: Ministar Hasanbegović na fotografiji ima vojničku kapu HOS-a

hos
Foto: HOS
1/3
10.02.2016.
u 23:51

Želimo pojasniti da su pripadnici 9. bojne HOS-a na vojničkim kapama imali povijesni hrvatski grb, što je vidljivo iz priložene fotografije. Sve ostalo su insinuacije, kaže pukovnik Skejo

U ime udruge dragovoljaca Hrvatskih obrambenih snaga na slučaj Hasanbegović reagirao je ratni zapovjednik 9. bojne HOS-a i predsjednik udruge pukovnik HV-a Marko Skejo.

– Prije nekoliko sati na hrvatskim internetskim portalima objavljena je fotografija na kojoj se vidi aktualni ministar kulture Zlatko Hasanbegović s vojničkom kapom Hrvatskih obrambenih snaga (HOS). Nasuprot tvrdnji uredništva portala Novosti da se na kapi nalazi znak/slovo “U”, koju su tvrdnju prenijeli i neki drugi portali, kao nekadašnji zapovjednik 9. bojne HOS-a mogu reći da su naši pripadnici bojne djelovali na bojištima u sastavu legendarne 4. gardijske brigade, 225.br.HV, 126.br.HV, 141.br.HV, 159.br.HV i druge, s čijim pripadnicima se ministar Hasanbegović svojedobno fotografirao i u koju svrhu mu je netko od njih ustupio svoju vojničku kapu. Želimo pojasniti da su pripadnici 9. bojne HOS-a na vojničkim kapama imali povijesni hrvatski grb, što je vidljivo iz priložene fotografije. Sve ostalo su insinuacije – zaključuje Skejo.

>> Milardović: Treba utvrditi je li montaža. Puhovski: Ako nosi ustašku kapu, treba ponuditi ostavku

Komentara 190

JU
juma
00:09 11.02.2016.

Gospodine Skejo, ništa niste demantirali. Za one koji pišu u Novostima i one koji ih podržavaju to je uvijek bila i ostala ustaška kapa. U tome je sva istina. Ona se se ponekad zbog ljubavi prema ustaškim kunama ne izrekne javno, ali budite uvjereni kako je to uvijek bio i ostao njihov stav.

DA
Darko22
00:07 11.02.2016.

A sad tužiti bandu koja traži svaku izliku da blati ministra

77
777CRO
00:09 11.02.2016.

Sta se Hrvat sa tim zamara ? Znamo da cetnickoj komunističkoj partiji smeta Hrvatska drzava ... Njima je to cilj uništiti i sve dok se mi pravdamo on nas uništavaju .., počnite tražiti ubice Hrvata iz domovinskog rata a ne ustaše od prije 70 godina koje su pobili njhovi preci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije