Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U IME OBITELJI

'Mnoge osobe koje su nas javno podržale bile su izložene napadima'

željka markić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
26.11.2013.
u 14:37

Inicijativa je na konferenciji za novinare predočila podatke o prikupljenim donacijama za referendumsku kampanju

Željka Markić iz inicijative "U ime obitelji" danas je na konferenciji za novinare odgovorila na upite novinara o njezinoj luksuznoj vili na otoku Šipanu, prenose 24 sata.

– Građanska inicijativa okuplja ljude različitog imovinskog stanja, vjeroispovijesti i razine obrazovanja i mi ne komentiramo međusobno o tome – rekla je Željka Markić.

Informacije o njezinom imanju jučer je objavio portal Dubrovnikpress.hr navodeći kako je od Crkve otkupljena stara mlinica iznad Suđurđa, na skrivenom dijelu otoka, koja je potom preuređena u luksuzno imanje s malonogometnim igralištem i bazenom okruženim maslinama. Cijelo imanje prostire se na nekoliko tisuća četvornih metara.

Inicijativa je na konferenciji za novinare predočila podatke o prikupljenim donacijama za referendumsku kampanju, prenosi HRT. Krešimir Planinić, koordinator pravnog tima inicijative, rekao je da su prikupili 231.654 kune te je dodao kako će po preporuci DIP-a 24 sata prije referenduma objaviti izvješće o troškovima kampanje. Neće objaviti identitet podupiratelja kako bi ih zaštitili.

Markić je upozorila da su mnoge osobe koje su rekle da će glasovati "za" bile izložene napadima. Kao primjer navela je atletičarku Blanku Vlašić, koja je dala potporu kampanji, nakon čega su sudionici antikampanje uspjeli potaknuti poništavanje njezina sponzorskog ugovora.

Komentara 47

Avatar sijamski bliznaci HDZ=SDP
sijamski bliznaci HDZ=SDP
14:20 26.11.2013.

Na kraju krajeva nije pojedinac u pitanju već nas 750 000. A na referendumu još x 4 ili čak i 5

K1
krilnik_11
15:04 26.11.2013.

Dal' u RH ima toliko pedera,neokomunista i ostale pokvarene klateži ili im je jedini posao u životu pisati po svim portalima kako bi ostavili dojam da su relevantan čimbenik u RH?Molim cenzore da se kane ćorava posla i ne šamaraju demokraciju jer bi njih mogli zašamarati istinski demokrati.

Avatar SheriffWoody
SheriffWoody
15:06 26.11.2013.

Ako gđa Markić uspije do kraja uspješno izgurati referendum, a izgleda da hoće, onda možda imamo novoga vođu oporbe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije