Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepucavanje na Facebooku

Maras odgovorio Petrini: Ne bojim ti se ja ni nevrimena ni grmljavine. Puno sam se tuka prošle četiri godine

Gordan Maras
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/5
08.02.2016.
u 07:49

Bivši ministar Gordan Maras postavio je status na Facebooku kako mu je Stipe Petrina "simpa lik" i krenulo je "Facebook prepucavanje".

Nakon što je na svom Facebook profilu bivši ministar Gordan Maras napisao kako mu je Stipe Petrina "simpa lik"  te da se čini iskren i sposoban, stigao je i odgovor načelnika Primoštena.

"Bivši ministar, gospodin Gordan Maras, danas je na svom Facebooku odao 'hvalu' meni i mom radu.. Ali evo, koristim priliku, gospodine Maras... Hvala na epitetu, ali evo, kasno neke stvari iznosite, priznajete... kakve ste prije komentare imali... Nažalost, ja nemam namjeru biti član SDP-a... Ja sam čisti pravaš... vodim politiku Oca Domovine, Ante Starčevića te Stjepana Radića... Podržat ću pravu Socijaldemokratsku partiju u Hrvatskoj, naravno, ali pravu... ali nažalost prava Socijal demokratska partija, današnji SDP nije... Prema tome, još jednom, hvala na epitetu... ali znate onu, di si bija, bija, kad je grmilo, kad je sivalo", napisao je Petrina pozvavši Marasa da ispuni pristupnicu za njegovu nezavisnu listu.

Ubrzo je odgovorio Gordan Maras. 

Nezavisna lista Stipe Petrina ne bojim ti se ja ni nevrimena ni grmljavine. Puno sam se tuka prošle četiri godine. Sa...

Posted by Gordan Maras on Sunday, February 7, 2016

Maras je naveo da pristupnicu neće ispuniti "jer moja stranka ti je meni prva i zadnja što se politike tiče", napisao je Maras.

I na to je uslijedio odgovor Stipe Petrine...

E sad... javio se gospodin Gordan Maras ... Bitno je da kuži što smo kazali...

Posted by Nezavisna lista Stipe Petrina on Sunday, February 7, 2016

I vjerojatno je s ovim završio prepucavanje na Facebooku. 

>>Petrina poručio Marasu: Ni mrtav ne bih u SDP

Ključne riječi

Komentara 44

DU
Deleted user
08:11 08.02.2016.

Ovo je nivo srednjoškolaca.

DM
dr_max
08:12 08.02.2016.

Ovaj me naslov nasmijao, "mala buhtla" laže da je prošle četiri godine radila. Jedino ako se uvlačenje "lepom miletu" u prkno smatra teškim poslom.

DU
Deleted user
08:12 08.02.2016.

Jesenti milu bigulicu, čini da se je cijela Milanovićeva ekipa, a najprije on sam, sišavši s vlasti sišla i s uma, jer ih je očito do srži bića potresao njezin gubitak. To što govore i kako se ponašaju kao oporba još nije zabilježeno u normalnom demnokratskom svijetu. Pa se čovjek s pravom pita kakvi su to ljudi posljednje četiri godine vodili Hrvatsku. Po tome kamo su ju doveli najbolje se vidi kakvi su. Što se pak tiče dičnog Maras Goge, na njega ne treba posebno trošiti riječi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije