Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaf tjedna

Maras mislio da je Lovrić Merzel još članica SDP-a

Gordan Maras
Foto: Marko Prpić/Pixsell
14.09.2014.
u 15:35

Bivšu županicu njeni su Siščani još ljetos izbacili iz stranke.

Čini se da je bivša županica sisačko-moslavačka Marina Lovrić Merzel svojim modelom vladanja, zbog kojeg je pet mjeseci provela u istražnom zatvoru i zbog čega će joj najvjerojatnije biti suđeno, potpuno zbunila SDP-ovce.

Kada ih se pita da objasne razliku između Željka Sabe, koji ima već i nepravomoćnu zatvorsku presudu a i dalje je član, i Marine Lovrić Merzel, koja je izbačena iz stranke iako protiv nje nije još podignuta ni optužnica, članovi vladajuće stranke ili petljaju ili o toj za njih bolnoj temi ne žele govoriti.

Čini se da je pad donedavno moćne županice jako zbunio ministra i potpredsjednika SDP-a Gordana Marasa jer je, gostujući na Hrvatskom radiju, ustvrdio kako Marina Lovrić Merzel nije izbačena iz stranke, nego da joj je status u stranci zamrznut dok traje pravosudni proces. Težak ministrov gaf ispravila je odmah novinarka podsjetivši Marasa da je Marinu Lovrić Merzel još ljetos iz stranke izbacila njena lokalna sisačka organizacija.

>>Prvi dan na slobodi Lovrić-Merzel na frizuri u svom omiljenom salonu

>>Marina Lovrić Merzel dala ostavku

Komentara 12

Avatar tajar
tajar
16:13 14.09.2014.

Razlika između Ž.S. i M.L.M. je u tome što je Ž.S. kupio diplomu, a M.L.M. je nikada nije niti imala!

DU
Deleted user
16:54 14.09.2014.

Ne čudi taj gaf - pa Sabor, Vlada te razne državne institucije uhljebljuju bivše i buduće zatvorenike, bivše i buduće osumnjičenike, prevarante, hohštaplere, nametnike svake vrste, koji se onda neprekidno sele iz jedne stranke u drugu, s jednog položaja u drugi, SVE NA NAŠ RAČUN, dok nasipi popuštaju ili ih nema, dok nezaposlenost raste, dok sirotinje ima sve više.....Iz pritvora u Sabor, iz Sabora malo u zatvor, pa opet u Sabor ili Vladu, pa opet malo u pritvor, na suđenje pa u neko ministarstvo, u HEP, U H. šume.....i tako u krogovima od povlaštenih mirovina, a djeca u inozemstvu

NI
ninja72
16:30 14.09.2014.

Drug se malo zaboravio, a inace nezna nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije