Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.12.2014. u 12:00

Još samo da doznamo čiji je projekt Josip Manolić, Tuđmanova desna ruka.

Josip Manolić, bivši hrvatski premijer i „čovjek broj 2“ u vrijeme osnivanja HDZ-a i hrvatske države, dovršio je svoje memoare i o budućoj knjizi opširno govorio za Nacional. Manolićevo životno djelo pomalo kasni jer je svojedobno autoru ukradeno računalo s većim djelom sadržaja knjige, za što Manolić sumnjiči tadašnjeg ministra unutarnjih poslova Karamarka. Knjiga puna pikantnih detalja podržava i heretičku tezu da je dolazak Franje Tuđman na vlast bio projekt vrha države i partije koji je osmislio Tito kada je shvatio da je nemoguće održati Jugoslaviju. Još samo da doznamo čiji je projekt Josip Manolić, Tuđmanova desna ruka.

Varga neodgodivo u Alpe na seminar učitelja skijanja

Siniša Varga, ministar zdravlja, objasnio je u Novom listu da se na skijaški vikend u Italiju uputio službenim audijem s vozačem jer je nakon 13 sati neprekidnog rada u petak smatrao da bi bio opasnost sebi i drugima na cesti, a put je bio neodgodiv. Ministar Varga „morao“ je na put kako bi u talijanskim Alpama održao predavanje hrvatskim učiteljima skijanja o pravima osiguranika HZZO-a na zimovanju u inozemstvu, ali i potvrdio učiteljsku licenciju za što je platio kotizaciju od 500 kuna. Uvijek je dobro imati neki dodatni izvor prihoda pa i kao učitelj skijanja.

Neplaćanje najma privid zbog statičkog gledanja

Marija Šćulac-Domac, pomoćnica ministra zaštite okoliša, iznenađena je reakcijom djelatnika Agencije za zaštitu okoliša koji nisu suglasni s preseljenjem iz državnog prostora u skupi unajmljeni u Zagreb Toweru. Tema je stara, ali su argumenti za selidbu novi. U Slobodnoj je objasnila kako se „samo čini da se sada najam ne plaća, ali to je statičko gledanje“. Gledali statički ili dinamički, troškovi po zaposleniku ipak će se udvostručiti.

Ima se gdje rezati, ali se neće imati gdje uhljebiti

Boris Lalovac, ministar financija, nakon što je Svjetska banka utvrdila da se samo u lokalnoj i državnoj upravi može uštedjeti šest milijardi kuna mantru kako „nema više gdje rezati“ mora mijenjati u „nema više gdje uhljebiti“.

>>Žali za respektabilnim kandidatima iz 2009.

Komentara 35

GU
General_U
12:15 18.12.2014.

ma koga zanima šta piše ovaj udbaš kako je samo lep.

DD
ddh
13:02 18.12.2014.

Ovaj ckanak opet nije pisan i objavljen, jer je novinar zelio javnost informirati o memoarima Manolica, nego je pisan zamo zato, da bi se opet naudilo imenu i uspomeni na naseg prvog predsjednika. A udbas i vjerojatno i zlocinac Manolic je sa njegovim udbaskim fantaziranjem i spletkarenjem u tom trenutku kad je naseg prvog predsjednika proglasio produktom zlocinca Tita odmah za ljevicare postao ikona. Jer za te t.zv. "novinare" i nije vazno tko i sto govori ili pise, nego je jedino vazno kad se radi o pokojnom predsjedniku, da je to sto je netko rekao nesto cime ce se nauditi uspomeni na oca Domovine. I naseg prvog predsjednika ti i takvi "novinari" nece nikada ostaviti, da pociva u miru. Taj sramotni odnos prema pokojnom predsjedniku je danas glavni slogan Josipovica i njegovih pristasa, a pogotovo njegovih medija, koji jos uvijek placu i za KPH i za njihovom Yugoslavijom. Dobro je jedino, da je to jedna manjina koja nazalost danas vlada medijskom prostorom.

DU
Deleted user
12:39 18.12.2014.

Joj, što mi ide na povraćanje kad vidim na što ovo liči.Fuuuj-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije