Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Haaškom sudu

Majke Srebrenice i Žepe zahvalile Josipoviću: Zaštitnik ste žrtava

Josipović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
19.11.2014.
u 15:34

– Ovim činom ste se po tko zna koji put pokazali kao zaštitnik žrtava bez obzira na njihovo podrijetlo i zemlju i koje dolaze – napisale se majke enklave Srebrenica i Žepa

Udruga Pokret "Majke enklave Srebrenica i Žepa" zahvalile su se hrvatskom predsjedniku Ivi Josipoviću zbog pisma koje je poslao predsjedniku Haaškog suda Theodoru Meronu u povodu privremenog puštanja Vojislava Šešelja na slobodu.

– Kao predstavnici žrtava ratnih zločina i torture u Bosni i Hercegovini izražavamo veliku zahvalnost za sve što poduzimate u interesu zaštite i prava žrtava. Posebnu zahvalnost želimo iskazati za vaš posljednji angažman – pismo upućeno predsjedniku Međunarodnog suda za ratne zločine počinjene na području bivše Jugoslavije Theodoru Meronu i hrvatskim zastupnicima u Europskom parlamentu, u povodu privremenog puštanja Vojislava Šešelja na slobodu – napisali su iz udruge.

– Ovim činom ste se po tko zna koji put pokazali kao zaštitnik žrtava bez obzira na njihovo podrijetlo i zemlju i koje dolaze – napisale su majke enklave Srebrenica i Žepa te su uputile i iskrenu sućut svim građanima Hrvatske u povodu obilježavanja godišnjice pada Vukovara. 

>>'Na kraju je bila jedna kolona, ali su neki mislili učiniti dvije'

>>Nove provokacije: Šešelj četnicima čestitao dan oslobođenja srpskog Vukovara

Komentara 34

Avatar Prosenjak
Prosenjak
16:12 19.11.2014.

Pitanje je što je s Hrvatima srednje Bosne i gornjeg toka rijeke Neretve koji su mučki pobijeni i protjerani od strane radikalnih islamista, a za što još nitko nije odgovarao? Postoje čak i dokazi da je haško tužiteljstvo namjerno zataškavalo zločine Muslimana nad Hrvatima u općinama Konjic, Jablanica i Prozor, i to je neoboriva činjenica. U svezi s tim činjenicama postavlja se pitanje: Tko brine o tim žrtvama i strašnoj nepravdi koja je nad njima počinjena?

DU
Deleted user
16:47 19.11.2014.

Majke i čevi silovanih vukovarki tu su potpuno drugog mišljenja!

PI
pixiee
16:11 19.11.2014.

zahvaljuju se josipoviću?!!?! ma zbog čega?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije