Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obitelj

Majka Blagica na TV-u je doznala da je uhićen, dolazili joj i liječnici

Blagica Bandić
Foto: Zoran Grizelj/Večernji list
1/2
20.10.2014.
u 20:57

S Blagicom je telefonski razgovarao i zagrebački pročelnik Ivica Lovrić. Vjeruje da će njezin Milan uskoro biti oslobođen

– Gospe moja, čuvaj moga Milana – uplakanim glasom govori Blagica Bandić dok sjedimo s njom u njezinoj kući u grudskom zaselku Pogana Vlaka. Uz majku je i Milanova sestra Tonka.

– Sve sam doznala s televizije kad je dnevnik objavio da je uhićen moj Milan. Nikome on ništa loše nije napravio, samo se molim da mu Bog dadne snage – govori Blagica, koju je netom prije nas posjetila i hitna pomoć jer joj je pozlilo. Godine, bolest, a sada i uhićenje sina Milana ostavljaju traga na izmučenoj starici. Sestra Tonka smatra da je riječ o namještenom političkom procesu.

– U Milanu kuca srce za obitelj, za grad Zagreb i za svakog čovjeka koji mu se obratio. Ovo je režirani proces, ali izišao je Milan kao pobjednik iz mnogih bitaka, izići će i iz ove – govori sestra Tonka.

S majkom se redovito čuo, Milan je u Hercegovini bio prije nešto više od tjedan dana na Didakovim danima.

– Samo mi je rekao: “Majko, nemam vremena ostajati, vraćam se na posao u Zagreb”. Vidjeli ste da je jučer prije uhićenja brao i razabirao mahune, a neki tvrde da je želio pobjeći, pa kako ih nije sram!? A te mahune i sve drugo što je uzgajao u svojem vrtu dijelio je susjedima i prijateljima – kaže majka Blagica.

U međuvremenu, u kuću dolazi i poznati međugorski redatelj Mario Vasilj Totin sa suprugom. Riječi ohrabrenja tek nakratko skreću pogled majke Blagice s krunice. Nudi nam hranu i piće.

– I moj Milan uvijek kaže: “Majko, skuhaj više, netko može navratiti” pa vas želim počastiti jer bi, da je ovdje, i on to učinio – kaže nam neutješna majka.

Prije odlaska ekipe Večernjaka majku Blagicu nazvao je i pročelnik grada Zagreba Ivica Lovrić. Zanima ga kako se ona drži i hrabri je. Na odlasku nam poručuje:

– Naša su vam vrata otvorena, a ako Bog dadne, doći ćete nam i u radosnoj prilici, a bit će tu i moj Milan – kroz jecaje kaže Blagica.

Cijeli slučaj pratite na specijalu Uhićen Milan Bandić

Komentara 64

QQ
qqriqrac
21:03 20.10.2014.

Bandiceva majka moze biti mirna, za razliku od Milanoviceve ili Hajdasove

DU
Deleted user
21:07 20.10.2014.

Partizani su pobili i uhitili dosta hercegovaca ali je hercegovina uvjek ostala uspravna i dostojanstvena . Tako ce biti i ovaj put .

BO
Boriso
22:01 20.10.2014.

Milanović je Hercegovac treće generacije u Hrvatskoj (djed mu iz Livna), njegova supruga Musić ima BiH porijeklo (tata joj iz BiH) i taj iskompleksirani Milanović je patološki opsjednut i ljubomoran na Bandića i njegovo porijeklo. Milanović je upregnuo cijeli represivni aparat da uništi i ponizi Bandića. Pogotovo je bjesnio na Bandića kada je ovaj osvojio Zagreb i tužio ga. Ostojićevi plaćenici iz PNUSKOK-a konstantno su upadali u gradsku upravu unatrag godinu dana i secirali svaki dokument i tražili dlaku u jajetu i to je ok, samo mi nije jasno zašto ne pročešljavaju vladine dokumente ili grad Rijeku tako kao Bandića i Zagreb. Ma ovdje se radi o političkom selektivnom uhićenju onih koji su Milanoviću trn u oku i ja se samo nadam da će neka služba isto tako secirati trenutno nedodirlivog Milanovića, Ranka Ostojića, Zmajlovića, Jakovinu i ostale u vladi zbog afera i višemilijunskih pogodovanje zbog čega je oštećen državni proračun. Pa nemamo rupu u proračunu od 16 milijardi kn jer su sdp-ovci pošteni, ne pada nam BDP 12 kvartala zaredom jer su Milanović i njegovi pošteni. Neka uživa Milanović, ali doći će kad tad on i njegovi tamo gdje su Bandića naumili strpati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije