Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peter Szijjarto

Mađarski ministar kritizirao Milanovića: Vjerojatno je nervozan zbog izbora

Zoran Milanović i električni bicikli Hrvatske pošte
Patrik Macek/PIXSELL
09.10.2015.
u 23:05

Ministra čudi 'neočekivani' kriticizam budući da je kroz Mađarsku prošlo više od 330.000 migranata ove godine

Mađarski ministar vanjskih poslova Peter Szijjarto kazao je kako je 'nedopustivo' da je hrvatski premijer Zoran Milanović i dalje preokupiran s Mađarskom, nakon što je kritizirao Mađarsku zbog podizanja ograde na granici. 

Szijjarto je poručio kako je Milanović vjerojatno nervozan zbog predstojeće izborne kampanje i činjenice što Hrvatska nije prošla prvi Schengenski test, javlja Daily News Hungary.

Ministra čudi 'neočekivani' kriticizam budući da je kroz Mađarsku prošlo više od 330.000 migranata ove godine.

>> Mađarima za vlak račun od 30.000 eura

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar BraBar
BraBar
23:33 09.10.2015.

Bulaba, Prisjetite se da je dr Nikica Gabric s svojom analizom o premijeru Milanovicu bio u pravu. Citiram Dr Nikicu Gabrica: "Milanovićev neurološki poremećaj dolazi iz autističnog spektra. Riječ je o natprosječno inteligentnoj osobi, sklonoj brzom učenju, ali socijalno potpuno neosjetljivoj... On naprosto ne može uspostaviti normalne kontakte s drugim ljudima i živi u svom vlastitom svijetu! Milanović je najobičniji narcisoidni elitist, koji uživa u osjećaju da je bolji od drugih i uopće ga ne smeta što je u neprestanom sukobu s okolinom, jer misli da je više biće! Hrvatskom premijeru nije se razvio dio mozga vezan za empatiju i suosjećanje za druge ljude i veliko je pitanje može li takav čovjek uopće voditi državu?!“

BU
Bulaba
23:12 09.10.2015.

Nije nervozan, to mu je od rođenja, zapisano u genima. Evo, i ćale mu ide okolo i prijeti likvidacijom novinarima. A još mu se pogoršalo od kada je pao na glavu s transportera. No, što je najgore, prenio je svoju osobnost i na kolege, jedan ne zna izračunati koliko je 2% od 45, drugi dogovara povratak vlakova tamo gdje nema pruge, treći ne zna s kojim državama Hrvatska graniči...no, kao što kaže predsjednica, to je ipak samo privremeno. Hrvatski zdravstveni sustav je loš, ali ipak funkcionira, likovi opasni po okolinu kad tad završe na zatvorenom odjelu.

BA
barbaizamerike
23:42 09.10.2015.

ANKETA : : Milanovic zreo za lijecnicki pregled

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije