Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova kompanija

Luksuzni Boeing 737 – VIP sletio na osječku pistu

Boeing
Foto: Sea Air
1/4
30.08.2015.
u 16:01

Letjet će se od idućih dana i iz Osijeka u Mostar, s manjim SAB 340 zrakoplovom, kapaciteta 30 sjedala

Luksuzni zrakoplov Boeing 737-VIP sletio je u subotu u 17.45 sati na zračnu luku Klisa u Osijeku. Dovezla ga je nova, domicilna kompanija Sea Air.

-  Zrakoplov će biti smješten  na Osječkoj zračnoj luci i koristiti će se za najam za poslovna putovanja,  prijevoz VIP gostiju i slično, i to na području cijelog  Balkana. Zrakoplov je također maletske zrakoplovne kompanije Maleth-Aero, a bit će na raspolaganju Sea Airu do daljnjeg. Na ovaj način podigli smo svoje poslovanje na jednu višu razinu i proširio svoje tržište rada – izvijestila je Ivana Maksimov, glasnogovornica ove kompanije.  

Letjet će se od idućih dana i iz Osijeka u Mostar, s manjim SAB 340 zrakoplovom, kapaciteta 30 sjedala. A za vrijeme najvećeg festivala piva, Oktoberfesta, organizirat će posebne jednodnevne izlete u Njemačku.

Ova je kompanija još u travnju najavila letove za Njemačku, no odgađali su ih čak šest puta, što je izazvalo negodovanje i uprave Zračne luke Osijek. Poletjeli su konačno prije nekoliko dana.

- Kao što se i vidi, unatoč svim negativnim spekulacijama, Sea Air kao kompanija i dalje radi svoj posao. Svoj posao, plan i misiju koju smo si zadali namjeravamo i odraditi i na koncu povezati sve manje zračne luke ovog prostora i na taj način omogućiti putnicima da iz zanemarenih područja jeftinije lete za europske i ostale svjetske destinacije - zaključuje glasnogovornica.

>> Zrakoplovna kompanija Emirates uvodi najduži let bez zaustavljanja na svijetu

Komentara 5

MI
mirkozlikovski
17:49 30.08.2015.

I nije SAB 340, nego SAAB 340. SAAB je skraćenica od Svenska Aeroplan Aktie Bolaget, što znači da ste ispustili slovo iz naziva. Kao da ja napišem Suzna umjesto Suzana. Je li jako teško provjeriti na internetu piše li se SAB ili SAAB?

MI
mirkozlikovski
17:43 30.08.2015.

Molio bih autoricu teksta da mi objasni pojam koji je napisala, a to je ''maletska zrakoplovna kompanija''. Zanima me ovo ''maletska''. Jako je teško provjeriti na internetu odakle dolazi Maleth-Aero pa prema tome prilagoditi pridjev. Svatko se danas bavi novinarstvom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije