Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka iz pritvora

Lovrić-Merzel odustala od tužbe protiv Stankovića

Aleksandar Stanković
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/2
21.05.2014.
u 15:07

Stankoviću je drago da je na kraju sve ovako završilo, iako je, kako kaže, "moglo i bez toga"

Iako se ni na jučerašnjem drugom ročištu nije pojavila, sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel, koja se još uvijek nalazi u istražnom zatvoru, odustala je od tužbe za uvredu i klevetu koju je podnijela protiv HTV-ova urednika Aleksandra Stankovića, i to nakon gostovanja u njegovoj emisiji "Nedjeljom u 2".

– Na ročište nije došao ni županičin odvjetnik već me je sutkinja obavijestila da je tužiteljica odustala od tužbe za klevetu i uvredu koju je temeljila na emisiji "Nedjeljom u 2" u kojoj je bila gošća. Sporne su bile dvije moje izjave. Prva u kojoj tvrdim da svojim odgovorima vrijeđa zdrav razum gledatelja. I druga u kojoj sam zaključio da je županija kupila basnoslovno skup auto – kazao nam je kolega Stanković kojem je drago da je na kraju sve ovako završilo, iako je, kako kaže, "moglo i bez toga".

>> Lovrić Merzel tužila Stankovića: Uvrijedio me i oklevetao!

Komentara 11

DI
dokazano.istinito
16:00 21.05.2014.

kakve su misli ovog stankovica moglo je ljudi da vide u emisiji sa HR braniteljem (josic), stankovic koji mnogo voli da se zaboravi mnogo toga sto je bilo sa strane agresora, a sta se u njega jos krije, to mi ne znamo

SE
selbivoje
15:53 21.05.2014.

nije trebalo odustati " trojanski konj" su za Hrvatsku postale medije, rade za koalicije koje su prosrbske, to su jutarnji, nedeljom u 2 i neke druge

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
16:20 21.05.2014.

Kako je lijepo kad se crveni međusobno tuku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije