Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa nije ukradeno

Lopov provalio u stan predsjednika uprave Ine

Aldott
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/4
06.06.2016.
u 23:00

Lopov je u unajmljeni stan prvog čovjeka Ine ušao 27. svibnja oštetivši vrata terase stana u prizemlju, a u stanu su samo ispremetene stvari.

Nepoznati lopov provalio je u unajmljeni stan u luksuznoj vili na području Zagreba koji koristi predsjednik uprave Ine Zoltan Aldott (48), pišu 24 sata.

Provalnik ili više njih u Aldottov stan ušao je oštetivši polugom vrata terase stana koji se nalazi u prizemlju vile, a iz stana prvog čovjeka Ine, prema pisanju 24 sata, ništa nije ukradeno. Iako u stanu navodno ništa ne nedostaje, provalnik je ispremetao stvari iskoristivši vrijeme kada predsjednika uprave Ine nije bilo kod kuće. Stan, navodno, ipak nije ostavljen u potpunom neredu.

Provala je zagrebačkoj policiji prijavljena nešto prije ponoći 27. svibnja. Budući da iz stana ništa nije ukradeno, zagrebačka policija slučaj vodi kao pokušaj provale.

Očevid je na mjestu događaja navodno trajao do dugo u noć jer su krim tehničari u stanu izuzimali sve moguće tragove koji bi mogli dovesti do počinitelja ovog kaznenog djela. Nije potvrđeno ima li ova provala veze s Aldottovom funkcijom ili pak s trenutačnim nesuglasicama na političkoj sceni zbog odnosa Ina – MOL.

O pokušaju provale u unajmljeni zagrebački stan predsjednika uprave Ine Policijska uprava zagrebačka nije izvijestila novinare niti smo jučer u odjelu za odnose s javnošću mogli potvrditi ovu informaciju.      

Ključne riječi

Komentara 12

BO
boovuu
23:53 06.06.2016.

Nepoznati lopov provalio je u unajmljeni stan u luksuznoj vili na području Zagreba koji koristi predsjednik uprave Ine Zoltan Aldott (48), pišu 24 sata. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ provaljeno po nalogu Orepića MOST-a i partije. treba pribaviti dokaze o Karamarkovom sukobu interesa.

Avatar navijač
navijač
23:48 06.06.2016.

Pa šta ima i ukrast od ove sirotinje i poštenjačine ? hahhahhaha

MS
mare_split
23:59 06.06.2016.

Očajnički pokušaji RUSA da nađu nešto čime bi se upleli u MOL-INA! UDB-a sistem Šmrkavca radi no, kasni: Ameri su u điru! Nadgledaju sve komunikacije njima 'zanimljivih' politikanta, kolanje službenih dokumenata RH, ... i APIS, DORH, Cvitana, Hrvatina! Hrvati, ne brinite: na novim izborima namještaljka će biti onemogućena, a pokuša li ju tko provesti završit će u bajbuku! ... Dobro je: Rusi su previše 'zinuli' i tako nam podarili zaštitu Amera! Hvala Zoka! Završili ste! Nema više 300 tisuća 'duhova'! To je od sada preopasna 'igrica'! Konačno! I ja sam za - ČISTE - izbore kojima će presuditi 70% KATOLIKA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije