Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR IVAN VRDOLJAK

'Lokacije benzinskih crpki koje varaju ne možemo otkriti jer bismo kršili zakon'

Ivan Vrdoljak
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/3
15.12.2014.
u 13:58

– Koristim se službenim automobilom tijekom tjedna 24 sata, idem s njim i kući, ali ne i na godišnji, naravno – rekao je Vrdoljak.

Hrvatska gospodarska komora mora se transformirati u efikasnu i brzu organizaciju. Potrebna je hrvatskom gospodarstvu i izvoznicima, ali svaki član komore mora znati zašto plaća članarinu. U tome smjeru idu izmjene zakona – kazao je ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak danas u Čakovcu, gdje se susreo s međimurskim poduzetnicima.

Novinari su ga zamolili za komentar objavljenih informacija o prvoj odluci arbitraže u Washingtonu vezano uz plinsko poslovanje Ine.

– Vidio sam naslov i podnaslov, to je potpuna izmišljotina i laž. Mi te procese dobro vodimo i oni koji se bave korupcijom i oni kojima se presudi na Vrhovnom sudu u Hrvatskoj neće pobijediti Hrvatsku ni na kojim arbitražama niti će nas pobijediti poslovno. Trebaju se s nama dogovoriti, to je moja preporuka. Pravnu bitku za poštenje, a ne korupciju, za pravdu, a ne nepravdu, za interes države, a ne jedne kompanije, mi ćemo dobiti – rekao je ministar. Lokacije benzinskih crpki na kojima je otkriveno da varaju na gorivu ne može otkriti jer ga u tome priječi zakon.

– Išli smo s optužnim prijedlogom i kršio bih zakon da sam objavio lokacije – istaknuo je.

Slučaj ministra Varge koji je službenim automobilom otputovao na skijanje nije želio komentirati.

– Koristim se službenim automobilom tijekom tjedna 24 sata, idem s njim i kući, ali ne i na godišnji, naravno – rekao je Vrdoljak.

>> Odgađa se zakon jer i Vrdoljak i Maras žele prevlast u HGK 

>> Pusić: Varga nije trebao ići

Komentara 24

MK
MKGRA
14:21 15.12.2014.

Ma lako za pumpe sto nas varaju ,ali sto kada nas vara ministar Vrdoljak i Vlada a pogotovo sa cijenom benzina

TH
than
14:15 15.12.2014.

A koji to zakon drzavu sprjecava da javno obznani varalice ?!?! Aj Vrdoljaku, znamo mi oko cega se tu radi. Briga vas sto oni varaju narod, jer i na taj los benzin vi lijepo kupite akcize, PDV i ostale namete. Vama je samo da dodatno naplatite kaznu i to je sva pamet.

HH
hhorvatic
14:25 15.12.2014.

Ministre, jedeš govna, dajte imena benzinskih postaja(BP) koje imaju gorivo ispod dozvoljene kvalitete,inaće ako nedate, niste niti morali objaviti takvu vijest,znaći da govorite neistine-laži!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije