Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODVJETNIK MILJEVIĆ:

'Ljubičić je u trenutku uhićenja bio sa cjelokupnom obitelji'

Veljko Miljević
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/4
19.10.2014.
u 21:32

Miljević nije htio potvrditi da je Ljubičić uhićen na Bregani, rekao je da je o tome deplasirano govoriti

Pretraga u kući Slobodana Ljubičića na Pantovčaku 97 traje već sat i pol i sigurno će trajati još nekoliko sati, a njegov odvjetnik Veljko Miljević rekao je da će se večeras sigurno još dizati.

Rekao je kako se Ljubičića tereti za dvije teme - zapošljavanje u Holdingu i postupanje protivno propisima o javnoj nabavi. Nije htio potvrditi da je Ljubičić uhićen na Bregani, rekao je da je o tome deplasirano govoriti i da je u trenutku kada je lišen slobode bio sa cjelokupnom obitelji.

- Drži se dobro, pribran je i aktivno surađuje u istrazi, ali sasvim sigurno mu nije ugodno s obzirom na zdravstvene smetnje - rekao je Miljević. Dodao je da se istražne radnje provode i na drugim mjestima. U tijeku je i pretres na Pantovčaku 256 kod Petra Pripuza.

>> Uhićeni Milan Bandić, Slobodan Ljubičić i Petar Pripuz, pretresi stanova u tijeku

>> Zbog čega su uhićeni Bandić i suradnici?

>> Iz hercegovačkog zaseoka do pozicije jednog od najmoćnijih ljudi u državi

Komentara 16

Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
21:45 19.10.2014.

bježao sa cijelom obitelji...ovaj je do sada najneviniji?...a da nema još koje državljanstvo?

Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
21:44 19.10.2014.

očito je lova skrivena negdje vani...u sefu....kao kod mnogih elitista iz politike.....oni ne skupljaju kamate....to ih ne zanima a i postoji trag....zato se u iznajmljene sefove svežnji turaju....ali otkud bi to znala policija?....oni vjerovatno gledaju žiro račune?

PR
pricalica
22:16 19.10.2014.

Očito je da je MIljević već bio u pripremi. Toliko o čistoj savjesti i obrazu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije