Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Više za zajednicu"

Lidl donira pola milijuna kuna udrugama

''Više za zajednicu'' u Osijeku
Foto: Lidl
1/4
11.02.2016.
u 13:09

Predstavnici Lidla su na prigodnoj svečanosti uručili i simbolične čekove, odnosno, donacije 15 udruga i institucija slavonskog područja.

"Više za zajednicu" naziv je pola milijuna kuna vrijednoga donacijskog programa Lidla čiji je početak ove godine obilježen u Osijeku kazališnom predstavom pod nazivom "Muškarci su s Marsa, žene su s Venere". Ovogodišnja tema programa su kultura i obrazovanje, a od ukupno 71 donacije, koju će Lidl donirati, većina su obrazovne institucije, kulturno-umjetnička društva, udruge za promicanje kulture i obrazovanja.

-S ponosom možemo reći da smo izuzetno zadovoljni uspjehom našeg programa „Više za zajednicu!“ i upravo zbog pozitivnih reakcija lokalnih zajednica kojima smo dosada pomogli i ove godine smo odlučili nastaviti s donacijskim programom naših zaposlenika. Tvrtka Lidl Hrvatska kontinuirano provodi programe koji pomažu lokalnim zajednicama te time želimo iskazati dio zahvalnosti za naš rast i razvoj. Ono što je jedinstveno u ovom projektu je činjenica da naši zaposlenici imaju priliku aktivno sudjelovati u odabiru neprofitnih organizacija i udruga diljem Hrvatske, poručili su iz Uprave Lidla Hrvatska.

Predstavnici Lidla su na prigodnoj svečanosti uručili i simbolične čekove, odnosno, donacije 15 udruga i institucija slavonskog područja. Zahvalnice su uručene i Lidlovim zaposlenicima koji su te udruge predložili za donacije. Rečeno je kako će Lidlovi zaposlenici, koji su sudjelovali u programu „Više za zajednicu!“ predlažući udruge, imati i priliku volontirati u istima.

Iz Lidla Hrvatska ističu kako su kroz ovaj program u protekle dvije godine donirali više od milijun kuna preko 170 različitih udruga, a ove će se godine donirati još pola milijuna kuna 71 udruzi i instituciji u Hrvatskoj. Do sada su donirane različite udruge, bolnice, dječji domovi, vrtići i ustanove, a prednost se davala udrugama koje se bave djecom.  

>> Korisnicima Caritasa Lidlova donacija od 100 tisuća kuna

Ključne riječi

Komentara 2

KS
krao_sam
16:44 11.02.2016.

Uf ,todor na aparatima..

MX
Mister X
23:14 11.02.2016.

Što mislite kad oni tako zarade kako tek drugi zarađuju na kupcima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije