Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leko o novoj tajnici

'Nije uhljeb, nije mi ni školska ni studentska kolegica i nikakav rod'

Josip Leko
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
06.03.2015.
u 13:28

Leko kaže kako je Bagarić zamijetio u Saboru gdje je kao zamjena bivšem ministru obrazovanja Željka Jovanovića sjedila do lipnja prošle godine

Na prijedlog predsjednika Sabora Josipa Leke, saborska većina danas je imenovala novu tajnicu Sabora, bivšu SDP-ovu zastupnicu Lidiju Bagarić, te razriješila dosadašnjeg tajnika Slavena Hojskog koji prelazi u Državno izborno povjerenstvo.

– Što se tiče imenovanja nove tajnice, što se vas tiče, imate najbolju preporuku u njezinu životopisu, ali radi javnosti treba reći da je Lidija Bagarić izuzetno stručna, visokoobrazovana osoba, doktorica znanosti sa sveučilišnom karijerom. Ona nije ovisna, nije uhljeb, ne dolazi na bolje radno mjesto – pojasnio je Leko dodavši kako je Bagarić zamijetio u Saboru gdje je kao zamjena bivšem ministru obrazovanja Željka Jovanovića sjedila do lipnja prošle godine, odnosno njegova povratka u saborske klupe.

– Ona nije moja školska ni studentska kolegica, nije mi nikakav rod i mislim da je to najbolja preporuka – naglasio je predsjednik Sabora. Zastupnike je podsjetio da je ostalo još kratko razdoblje do kraja ovog mandata, u kojem će pokušati ostvariti sve što je planirao. Nije bilo rasprave o imenovanju nove tajnice Sabora, no kada se o njoj glasovalo, dio oporbe nije je podržao.

>> Bivša saborska zastupnica Lidija Bagarić postaje tajnica Sabora

Komentara 14

BR
Brandfackel2
13:50 06.03.2015.

Druže Leko vjerujem da vam ova drugarica nije rod niti studentska kolegica, ali vam je partijska drugarica... A upravo takvo vaše kadroviranje od 1945. do danas u kojemu birate podobne, a ne pametne dovelo nas je na rub propasti... Vaša KPJ i svi njeni derivati nastali početkom 90tih zatrovani su tom zločinačkom poltikom uništavanja svih koji su pametni i sposobni... Zbog takvih kao vi hrvatsko društvo je na rubu provalije jer se u ovoj zemlji može napredovati na društvenoj sceni jedino pomoću financija, spolnog organa ili partije...

DU
Deleted user
14:01 06.03.2015.

reče (b)leko i ostade živ

CA
caissa
14:00 06.03.2015.

tak je kak ribogojilac veli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije