Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJETIO VUKOVAR

Kuščević: U idućih nekoliko dana program HDZ-a biti će predstavljen javnosti

Lovro Kuščević
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/5
28.07.2016.
u 13:11

Dodao je kako je u vrijeme svoga mandata ministra radio dobar posao, da su njegovi rezultati rada vidljivi kao i da će budući premijer odlučiti želi li ga i dalje na mjestu ministra ili ne.

Program HDZ-a s kojim će na prijevremenim izborima tražiti podršku od birača je gotov i na završnom finaliziranju i u narednih nekoliko dana biti će predstavljen  javnosti.

- Radi se o izvrsnom programu utemeljenom na programu IFO Instituta na kojem smo radili četiri godine. U njega smo unijeli i iskustva iz ovoga mandata. To je pobjednički program koji će Hrvatskoj donijeti dobro, rekao je ministar graditeljstva i prostornog uređenja Lovro Kuščević prilikom svoje današnje posjete Vukovaru.

Na novinarski upit što će biti od najavljenoga poreza na nekretnine i je li i on dio novoga programa HDZ-a Kuščević je rekao kako će se sve to vidjeti prilikom predstavljanja. Dodao je kako je u vrijeme svoga mandata ministra radio dobar posao, da su njegovi rezultati rada vidljivi kao i da će budući premijer odlučiti želi li ga i dalje na mjestu ministra ili ne. Odgovarajući na pitanje da usporedi stanje i atmosferu unutar HDZ-a u vrijeme dok je predsjednik bio Tomislav Karamarko i danas kada tu dužnost obnaša Andrej Plenković ministar je rekao kako je stav stranke da političke izjave daje predsjednik.

- Mogu reći samo da se osjeti nova snaga, novi elan i pobjednička atmosfera u HDZ-u, rekao je Kuščević.

U razgovoru s novinarima bilo je riječi i o prozivkama kako je tijekom putovanja i na svoj Brač uzimao dnevnice.

- Potrebno je razgovarati o transparentnom korištenju javnih sredstava ali i o nezarađenim bonusima za nekvalitetno vođenje javnih tvrtki ili isplati zakonskih dnevnica. Nisam o tome razmišljao u svome mandatu. Bavio sam se projektima, katastrom, zemljišnim knjigama, sređivanjem stvari… Jučer smo izdali i lokacijsku dozvolu za Pelješki most. Ovim drugim stvarima bave se neki u predizborne svrhe, rekao je Kuščević.

>> Plenković okrenuo trend kad se već činilo da HDZ tone

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije