Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Učenici pomogli

Kupanje na polojskoj plaži dostupno i invalidima

invalidi
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/5
27.05.2015.
u 19:44

- Istaknula bih kako su poseban doprinos u izradi drvene rampe dali učenici prvog razreda stolara brodske Obrtničke škole, na čemu im se zahvaljujem – kazala je Gordana Mišković, predsjednica udruge.

Od ovog će ljeta spas od velikih vrućina na polojskoj plaži u Slavonskom Brodu moći pronaći i osobe s invaliditetom. Zahvaljujući zakladi "Slagalica" i udruzi Loco-Moto", na Poloju je postavljena montažna drvena rampa koja će invalidima olakšati kretanje plažom i omogućiti im ulazak u vodu.

U sklopu ovog, u Hrvatskoj jedinstvenog projekta kupljena su i toaletna kolica koja će poslužiti za lakši silazak u vodu i tuširanje nepokretnih osoba.

- Istaknula bih kako su poseban doprinos u izradi drvene rampe dali učenici prvog razreda stolara brodske Obrtničke škole, na čemu im se zahvaljujem – kazala je Gordana Mišković, predsjednica udruge.

Ona je dodala kako je građanska akcija "Poloj za sve" samo jedna u nizu onih kojima se promovira pravednije društvo i grad jednakih mogućnosti.

>> Osobe s invaliditetom radit će u poljoprivredi: To je velik izazov

Komentara 7

DU
Deleted user
20:20 27.05.2015.

I koliko je sve to koštalo? Pola kubika drveta, malo zalaganja profesora iz obrtničke škole, i puuuunooo zalaganja budućih majstora stolara... a dobili smo jednu hvale vrijednu akciju i veliku pomoć i olakšanje invalidnim isobama, kojima će ovo bar malolo olakšati život... hvala vam stolari na vašem trudu...svaka čast..

KR
krumember
08:20 28.05.2015.

Bravo za ljude koji pronalaze rješenja.

Avatar blederhund
blederhund
20:36 27.05.2015.

...totalno neprofsionalno....pa kakvi so to profesori....tam bu se još neko i utopil....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije