Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaže se vrh na Prisavlju

Kunić, Barišić, Stipić i Bonačić-Krešić novi ravnatelji na HRT-u

HRT
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/5
20.03.2017.
u 17:33

Što se tiče mjesta ravnatelja programa HRT-a, Bačić će za to mjesto predložiti dosadašnjeg voditelja projekta regionalnog Dnevnika Renata Kunića.

Glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić nakon provedenog natječaja i razgovora s čak 38 prijavljenih kandidata za četiri ravnateljska mjesta na HRT-u imenovao je danas tri nova prisavska ravnatelja. Ravnateljem poslovanja postao je tako Mislav Stipić, ravnateljem poslovne jedinice produkcije Jozo Barišić, a prvim čovjekom prisavske tehnologije imenovan je Nikola Bonačić-Krešić.

Što se tiče mjesta ravnatelja programa HRT-a, Bačić će za to mjesto predložiti dosadašnjeg voditelja projekta regionalnog Dnevnika Renata Kunića. Prekosutra u srijedu će na Prisavlju biti organizirano izjašnjavanje kreativnog osoblja o Kunićevom imenovanju, no kakvo god bude mišljenje djelatnika ono nije obvezujuće pa se sada može reći da će Kunić postati ravnateljom programa HRT-a.

>> Za 4 ravnatelja HRT-a natječe se 38 kandidata

>> Jurčević tužbom želi poništiti odluku o imenovanju Bačića glavnim ravnateljem HRT-a

Komentara 1

TW
TWITOIST
18:17 20.03.2017.

Pita li se gledatelja barem nesto,npr. da maknete jedno tri osobe da ih ne gledamo,ali s'druge strane za 80 kuna bolje se ne moze ni dobiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije