Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.10.2014. u 14:00

Predsjednik je sebi na vrat navukao uvrijeđene liječnike

Mladi hrvatski boksač Vido Lončar jučer je gotovo zasjenio i Bandića i Pistorijusa i Željku Ogrestu. Jer način na koji je nasrnuo na jadnog poljskog suca fascinirao bi i Mikea Tysona. A sjetimo se kako je samo ludi Mike u ringu grizao uši protivnicima i komade mesa pljuvao na pod. No što se jučer dogodilo tom mladiću da je onako brutalno nasrnuo na suca? Nije on njega odgurnuo, ošamario, on ga je mlatnuo svom sirovom snagom, a onda ga prebio na podu.

Gotovo da se čulo kako su jadnom Poljaku krckala rebra dok ga je Lončar tukao svojim maljevima. Međutim, još me je nešto zaprepastilo. Njegov protivnik, Litavac Baniulis, koji je navodno bio bolji u meču, podvio je rep i nestao iz ringa. I ostavio jadnog suca na cjedilu da ga Lončar divljački prebija, sve dok "razjarenog bika" kroz konopce nisu izvukli njegovi treneri. Kakav li je to sportski duh i u jednom i u drugom! Prije toga, u RTL-u Danas smo vidjeli jedan drugi meč, ali bez rukavica – onaj između Kujundžića i Josipovića. Kandidat desnice je vješto navukao Predsjednika na svoj teren kad ga je isprovocirao pozivom na besplatni pregled, a Josipović mu u odgovoru spominjao plave kuverte.

Predsjednik je tako navukao sebi na vrat uvrijeđene liječnike. Ali nešto je drugo ovdje bitno – Kujundžić se sve više profilira kao ozbiljan protivnik Kolindi Grabar Kitarović koja je nestala iz medijskoga prostora. Zato i napada samo Josipovića jer kao da hoće poručiti – ma HDZ-ovu ću kandidatkinju ionako pojesti za doručak.

PLUS

RTL Danas: Dobra priča o tome kako je Bandić u ponedjeljak, dok je policija pretraživala Gradsku upravu, pio kavu sa suradnicima, čavrljao, i poručivao: Samo vi delajte, vidimo se uskoro.

MINUS

Piramida: Tihomir Dujmović kaže da se ni u Koreji dva mjeseca prije izbora ne hapse ljudi kao u Hrvatskoj. Ako je mislio na Sjevernu Koreju, onda ne znam kad su tamo uveli izbore...?

>> Kujundžić optužio Josipovića za plagijat: 'Neka kaže tko je pravi autor 'Druge Republike''

Komentara 85

CE
cenzura
15:00 22.10.2014.

Jel neko primjetio da već dva-tri tjedna nema Yusipovićevih anketa u kojima je najpopularniji političar. Iz pouzdanih izvora znam da se ankete rade skoro svakodnevno i drug predcjednik je "pao" na 34 %, Kolinda vodi sa 37 % dok je doktor Kujundžić na 26 % i raste iz dana u dan.

BL
Blekpanther
14:35 22.10.2014.

Ako sustize Kolindu koliko je onda prestigao Yugoslipovica?

SP
Spezispezi
14:40 22.10.2014.

Kolinda je odlična i sigurno ima puno veza po svijetu, međutim nama u situaciji bankrota i totalnoga rasula u državi treba čvrsta ruka, pa jedino dr. Kujundžić za sada zrači ozbiljnošću. Na albino druga Tita vjerojatno više nitko ozbiljan ne računa, pa ne vjerujem da će on uopće u drugi krug.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije