Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozvao ga na sučeljavanje

Kujundžić optužio Josipovića za plagijat: 'Neka kaže tko je pravi autor 'Druge Republike''

milan kujundžić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
21.10.2014.
u 11:55

Kujundžić je naglasio da je posebno neprimjereno da se plagijatima koristi predsjednik koji ima i znanstvenu karijeru

Predsjednički kandidat Milan Kujundžić optužio je aktualnog predsjednika Ivu Josipovića za plagijat.

Naime, u prošlu subotu predsjednik Josipović je izišao s programom ustavnih promjena koje je nazvao 'Druga Republika'. Kujundžić je na današnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare pokazao nekoliko video-isječaka na kojima o 'Drugoj Republici' i ustavnim promjenama govori još prije više od godinu dana.

Kujundžić je naglasio da je posebno neprimjereno da se plagijatima koristi predsjednik koji ima i znanstvenu karijeru. U šali je dodao da je Josipović trebao barem navesti koga citira i tko je pravi autor 'Druge Republike' te ga je ponovno pozvao na sučeljavanje.

U drugom dijelu izlaganja osvrnuo se i na, kako kaže, uvredu koju je predsjednik Josipović nanio svim hrvatskim liječnicima kada je govorio o plavim kuvertama. Dodao je da to nije prvi put da je predsjednik pokazao da ne poštuje hrvatske liječnike. Početkom godine je pozvao stranog liječnika u Hrvatsku da na račun poreznih obveznika obavi operaciju očiju iako takvu operaciju, prema tvrdnjama Kujundžića, u Hrvatskoj može obaviti najmanje stotinu liječnika.

Na kraju je Kujundžić poručio Josipoviću, kojega je cijelo vrijeme nazivao predsjednikom na odlasku, da ide raditi ono što zna te ga uputio na Posmrtnu pripomoć i ZAMP.

>> Josipović: Treba nam novi Ustav za pravedniju Hrvatsku - Drugu Republiku

>> Josipović: Mogu kod Kujundžića na pregled, nadam se da neću morati donijeti kuvertu

Komentara 58

GI
gismund
12:00 21.10.2014.

ma nije moguće da bi to radila "nova pravednost"????

Avatar diana majhen
diana majhen
12:05 21.10.2014.

kujundžić je više nego odličan, nadam se da će nastaviti ovako.

DR
drill
12:06 21.10.2014.

Kujundžiću, svaka ti je na mjestu! Napokon da netko argumentirano pozove na red Josipovića! Josipović ne da ne poštuje hrvatske liječnike i ostale djelatnike u zdravstvu, nego ne poštuje nikoga, osim vlastite interese!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije