Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18.04.2014. u 12:00

Darove je, naravno, platila novcem poreznih obveznika i za to vjerojatno nikada ne bismo doznali da nije aktualne istrage.

Marina Lovrić-Merzel, sisačko-moslavačka županica na privremenom radu u pritvoru, imala je običaj darovati Milanovićevim ministrima boce viskija, parfeme, šalove, rukavice, kravate i vaze, utvrdila je istraga, a dijelom potvrdila u svom priopćenju i Vlada. Darove je, naravno, platila novcem poreznih obveznika i za to vjerojatno nikada ne bismo doznali da nije aktualne istrage. Ovako možemo samo nagađati što si sve međusobno daruju župani i ministri prilikom svojih službenih i neslužbenih susreta. Za uspomenu i dugo sjećanje.

Inkasatore poslao da dijele čestitke za Uskrs

Damir Jelić, gradonačelnik Karlovca, poslao je uoči Uskrsa kuvertirane čestitke s lijepim blagdanskim željama na čak 22.000 kućnih adresa i time nastavio praksu započetu još 2009. godine. Čestitke Jelić ne plaća iz svog džepa nego ih građanima zapravo šalje na njihov račun pa je Jutarnji izračunao da su Karlovčani do sada za gradonačelnikove lijepe želje izdvojili više od 200.000 kuna. Račun bi bio i veći da Jelić uskrsne čestitke šalje poštom, ali je, vođen štednjom, odlučio za raznošenje kuverti angažirati djelatnike komunalnog poduzeća „Inkasator“. Zašto bi građanima raznosili samo raznorazne račune, a ne i čestitke. Na njihov račun.

Karamarkov 
recept za brzo 
smanjenje 
nezaposlenosti

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, ne želi objašnjavati zašto je u SOA-i zapošljavao ljude na samo jedan radni dan dodajući da je to radio u dogovoru s tijelima državne uprave. Pa samo su smanjivali broj nezaposlenih.

ZAMP školi poslao račun zbog himne na priredbi

Jadranka Šošić, ravnateljica kaštelanske OŠ Bijaći, imala je čast preseliti školu staru 103 godine u novu zgradu, što je obilježeno prigodnom svečanošću. Kada su se uzvanici i djeca razišli, ravnateljicu je dočekalo neugodno iznenađenje jer je ZAMP školi poslao dopis podsjećajući da je trebala prijaviti priredbu i platiti autorsku naknadu. Slobodna piše da su u školi zatečeni jer je klapa Cambi nastupila besplatno i izvela hrvatsku i europsku himnu, a sada im je i za to stigao račun. 

>> Vlada demantira: Lovrić Merzel nije slala poklone ministrima! 

>> 'Županičina majka imala je dvije kobile, a prijavila je stotine krava, konja i svinja'

Komentara 2

ZM
zmik
13:55 18.04.2014.

Naravno da svatko tko izvede hrvatsku himnu u Hrvatskoj treba platiti kaznu. Mislim da bi ubuduce trebalo razmisliti o promjeni zakona,te predvidjeti podulji boravku u zatvoru zbog takvog zlocina.

Avatar maraaa
maraaa
14:47 18.04.2014.

bez riječi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije