Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bavit će se analitikom

Kovačićev savjetnik Ivica Relković podnio ostavku

Ivan Kovačić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
27.03.2017.
u 13:47

U sljedećem se razdoblju namjerava baviti analizom potencijala nezavisnih lista na lokalnim izborima.

Ivica Relković podnio je ostavku na funkciju posebnog savjetnika ministra uprave Ivana Kovačića i u sljedećem se razdoblju namjerava baviti analizom potencijala nezavisnih lista na lokalnim izborima.

Lokalne izbore Relković će pratiti kroz vlastiti blog, a ističe kako ni na koji način neće biti angažiran u kampanji Mosta.

Bavit ću se jedino analitikom, želim vidjeti što će se događati sa scenom nezavisnih lista koja je do sada bila nepovezana, a moje analize bit će jednako dostupne svima – kazao nam je Relković.

Ostavku na savjetničku funkciju dao je upravo kako bi mogao biti neovisan u svojim analizama te kako njegov blog ne bi opteretio Vladu.

Relković ističe kako nikada nije imao namjeru postati član Mosta, u kojemu je, kaže, imao isključivo savjetodavnu ulogu.

– Što će biti nakon izbora ne znam, ali sljedeće dva mjeseca sasvim sigurno neću sudjelovati u Mostovoj izbornoj kampanji – kaže Relković.

>>Tko su pravnice zbog kojih je Kovačić navodno prijetio ostavkom?

Komentara 1

MA
Marko1337
15:19 27.03.2017.

mogao je podnjeti i ministar, jer se ne zna koji je gori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije