Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomoćnici ministara

Kovačić: Sutra sastanak Vijeća za suradnju Domoljubne koalicije i Mosta

Ivan Kovačić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
09.02.2016.
u 20:13

Na upit imaju li spremna rješenja za zamjenike i ministra branitelja, Kovačić je kratko poručio: "Bit će"

Saborski zastupnik Mosta Ivan Kovačić najavio je da će se Vijeće za suradnju Domoljubne koalicije i Mosta sastati u srijedu, 10. veljače, te istaknuo kako i jedna i druga strana rade na svojim prijedlozima za ministra branitelja i zamjenike ministara.

"Jedna i druga strana rade na svojim prijedlozima i sastajemo se sutra", rekao je Kovačić novinarima ispred Hrvatskog sabora, gdje je dao izjavu u vezi s primjenom novoga Zakona o sportu.

Na upit imaju li spremna rješenja za zamjenike i ministra branitelja, Kovačić je kratko  poručio: "Bit će".  

Potvrdio je kako Most želi da pomoćnici u ministarstvima koje su dobili također budu iz Mosta. 

"Ako smo se već odlučili za pojedina ministarstva, ne zato što su nam bila najdraža, nego zato što smo o tim reformama unutar tih ministarstava možda i najviše komunicirali u javnosti, želimo da te reforme s našim ljudima i provedemo", kazao je. 

Odbacio je nagađanja da Most želi ljude i u upravama državnih poduzeća. "Javna poduzeća su nešto sasvim drugo. Najbolje bi bilo da smo uzeli još promet i pomorstvo pa da smo uzeli kompletna javna poduzeća u Hrvatskoj", izjavio je Kovačić.

>> 'Kandidate za budućeg ministra branitelja predložit će Vijeće za suradnju'

Komentara 36

Avatar juricamesko
juricamesko
20:36 09.02.2016.

Kovačiću očigledno niti ti poput Petrova i ostalih u Mostu ne shvaćaš da svakim danom oklijevanja imenovanja zamjenika ministra,direktora agencija i javnih poduzeća sami sebi podmećete noge.ne treba vam tu Sdp i njihovi trabanti kada ste sami sebi dovoljni.shvatite više da vam Sdp svojom ljevičarskom falangom i harangom svaki dan otežava provođenje reformi za što ste većim dijelom krivi upravo vi u Mostu.umjesto da odmah hrabro smijenite sve njihove kadrove i postavite svoje te počnete raditi vi unosite nemir i nesigurnost kod građana.ili se odlučite za rad ili prekinite ovo mučenje i idemo na nove izbore.pri tom mislim da Mosta neće biti nigdje ukoliko ne pokažete da možete i znate.i to čim prije.

DU
Deleted user
20:28 09.02.2016.

Samo si vi uzmite vremena,a pustite crvene neka se izjedaju i neka kmeče u svim medijima.

NO
novalastavica
23:47 09.02.2016.

Most su foteljasi ,uhljebi i amateri. Drski i zele daleko vise nego su dobili vlasti na izborima. Skupina kompleksasa i demagoga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije