Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motivacijski govor

Kotromanović vojnicima otkrio što je Gotovina zapovjednicima rekao '95 na Dinari

Ante Gotovina
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
04.08.2015.
u 22:15

- Razbili smo neprijatelja i oslobodili Hrvatsku u dva dana - kazao je Kotromanović u motivacijskom govoru vojnicima.

Ministarstvo obrane je objavilo snimku motivacijskih govora koje su ministar Ante Kotromanović i načelnik Glavnog stožera Drago Lovrić održali vojnicima prije mimohoda u Zagrebu.

- Mnogi od vas prije 20 godina su jurišali sa puškom u ruci. Prije 20 godina Gotovina je rekao nama zapovjednicima na Dinari: "Tko ne izvrši svoju zadaću, sutra za ovim stolom neće sjediti". - otkrio je ministar vojnicima riječi Ante Gotovine. 

- I mi smo izvršili svoju zadaću. Razbili smo neprijatelja i oslobodili Hrvatsku u dva dana. Mnogi naši su poginuli i bili ranjeni - kazao je vojnicima Kotromanović i dodao da su oni "sinovi i kćeri Oluje".

"Danas gazimo za sve naše poginule"

- Danas pokažimo da smo najbolji i najjači. Danas gazimo za sve naše poginule - poručio je vojnicima Kotromanović te dodao da danas "gazimo za Gotovinu i Markača".

- Pokažimo našu snagu i naše srce. Pokažimo da smo najbolji i da smo garda hrvatska. Pokažimo da smo pobjednička vojska - rekao je ministar.

Govor vojnicima zaključio je riječima "domovini vjerni i živjela Hrvatska".

>>Ante Gotovina: Samo Oružane snage mogu izvesti nešto tako veličanstveno

>>Paradom tenkova završio spektakularni mimohod u Zagrebu

>>Grabar-Kitarović: Bio je veličanstven dan, i moja su djeca bila duboko ganuta mimohodom

Komentara 63

NI
ninja72
22:43 04.08.2015.

Oluja je dio svih nas Hrvata, i tako ce ostati za sva vremena!

PA
pajokola1
22:56 04.08.2015.

Svaka čast...nema se tu šta dodati ni oduzeti....ponosan sam na ove momke ,mislim da se nemamo čega plašiti uz ovakvu vojsku,bravo!

DU
Deleted user
22:59 04.08.2015.

Uh ne znam sto da kazem,,,al mi srce puca od dragosti sto je mimohod onako velicanstven bio,,,samo radi onih dezurnih pljuvaca ovdje na VL na koji su na svaki spomen mimohoda pljuvali po onima koji su bili za mimohod i ljepili im etikete da su komunjare udbasi srbi i tako to.................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije