Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBLJETNICA OLUJE

Koordinacija braniteljskih udruga: Neka dužnosnici u Kninu obiđu veterane

tomislav čolak
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
28.05.2015.
u 09:15

Otvoreno pismo potpisuje predsjedavajući radnog predsjedništva Koordinacije Tomislav Čolak

Koordinacija braniteljskih udruga hrvatskog kraljevskog grada Knina poslala je otvoreno pismo pozivajući Odbor za središnje obilježavanje 20. obljetnice Oluje da što prije izađe u javnost s cjelovitim programom obilježavanja kako bi se javnost, a pogotovo branitelji, upoznali s programom i mogli pripremiti.

"Ovom prilikom pozivamo Odbor da obvezno u svečani program obilježavanja obljetnice u Kninu uvrsti i obilazak novootvorenih veteranskih odjela Opće i veteranske bolnice Hrvatski ponos u Kninu, gdje se liječe i leže oboljeli hrvatskih branitelji, kako bi i njima, na taj njihov dan, omogućili sudjelovanje u obilježavanju obljetnice i odali im priznanje za njihov doprinos u obrani i stvaranju Republike Hrvatske", stoji u pismu koje potpisuje predsjedavajući radnog predsjedništva Koordinacije Tomislav Čolak (na slici).

U pismu se predlaže i da najviši državni dužnosnici posjete taj veteranski odjel i branitelje koji se tamo liječe. Čolak zaključuje kako je Koordinacija od 2007. godine sudjelovala u osmišljavanju svečanog programa obilježavanja Oluje u Kninu te da se sada stavlja Odboru na raspolaganje.

>> Milanović o organizaciji proslave Oluje: Jesmo li to konačno riješili? Neće biti izvanredne presice

>> Kako su generali pomirili Hrvatsku – 'Bit će kako kaže Ante Gotovina'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije