Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravko Marić:

Konkurentnost se može postići pametnim pristupom

Zdravko Marić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/5
31.08.2016.
u 16:51

Naš cilj je da u sljedećem mandatu pokrenemo gospodarstvo i ravnomjeran razvoj čitave zemlje - rekao je Marić

Tehnički ministar financija i nositelj liste HDZ-a za 5. izbornu jedinicu Zdravko Marić obišao je uspješne poduzetnike u općinama Oriovac i Brodski Stupnik. Iako je Slavonija jedan od najnerazvijenijih dijelova Hrvatske, može se pohvaliti pozitivnim primjerima uspješnog poslovanja.

U tvrtkama Rekord tim i Oriolik uvjerio se u stvarne prepreke s kojima se danas susreću. - U Slavoniji i cijeloj Hrvatskoj potrebno je stvoriti okruženje povoljno ulagačima i smanjiti presiju obrtnicima. Dobro posložene tvrtke poput ovih dokaz su da se konkurentnost može na pametan način ostvariti i isplatiti, o čemu govore njihovi izvozni pokazatelji.

Naš cilj je da u sljedećem mandatu pokrenemo gospodarstvo i ravnomjeran razvoj čitave zemlje – rekao je Marić. 

>> HDZ-ovi ekonomski stručnjaci na tweet-upu: Imamo rješenja za sve ključne probleme

Komentara 7

SN
snajper
17:32 31.08.2016.

Vjerujem da je mladi maric sposobsn ali ipak ne toliko da mu mogu povjerovat da je ravnomjetan razvoj moguc. Zanima me tko vjeruje da se zabit kao slavonija koja je uput receno ostala od 90% mjadeg stan. moze mjerit sa istrom, dalmacijom ili zagrebom. Ostali su samo oni koji su sprijeceni iz ko zna kojih razloga i oni koje ce zaposliti u uhljebe. Ostali su nesposobni i za van i za ovdije . Pa me zanima kako ce se izjefnacit razvoj slavonije , zagrebacke zupanije, istre da nejdem u gorski kotar , liku, baniju i da ne nabrajam. Zato nevjerujem da se Maric zanosi takvim idejama nego je to jedno u moru obecanja. Vise vjerujem u sitne korake i metodu pokusaja po malim koracima. Bitno je zaustavit iseljavanje mladih skolovanih ali ne pada mi napamet ijedno suvislo i ostvarivo rjesenje. Jer tko sebe imalo cijeni nemoze ostati radit za 500, 600 eura a vani moze zaradit peterostruko

BR
Bruneta
20:26 01.09.2016.

Maric mlati praznu slamu. Nema kod nas napretka dok nas na sve strane plja cka ju. Zaposlila san ove godine studenticu da bar jednom ditetu pomognem da zaradi koju kunu priko lita iako i za svoja davanja i placu jedvava sakupim...Student servis me na placu od 3000 kn oderao sa 549 kn provizije!Jeste vi lu-di??!Smanjite proviziju jer ovako se nikome ne isplati zaposliti studente.Mogla san uzet priko hzz nekog za koga bi dobila poticaje,oslobođenje od davanja i td. no cilj mi je bija pomoc studentu ali ovako to nece vise ici..

AF
afer
18:38 31.08.2016.

Da li će konačno netko objaviti za koliko su nas kukurikavci dodatno zadužili u 4 godine svog mandata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije