Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protukandidat Milanoviću

Komadina o kampanji u SDP-u: Već ima svega. Pogotovo iz visokih neimenovanih izvora

Zlatko Komadina
Tomislav Miletić/Pixsell
16.01.2016.
u 19:41

- Mene interesira članstvo, a ne međusobni obračuni - rekao je Zlatko Komadina.

Protukandidat Zoranu Milanoviću za predsjednika SDP-a, Zlatko Komadina, kazao je za RTL Danas da "SDP treba promjene i participaciju i uključivanje članstva". 

- Ako želimo demokratizirati društvo moramo prvo krenuti od sebe. Moramo se pogledati u oči, sumirati rezultate i krenuti naprijed za bolju Hrvatsku i građane - rekao je Komadina i dodao da je socijaldemokracija svugdje u svijetu "pokretač promjena". 

"Dokinuti centralističko odlučivanje"

Smatra kako je u SDP-u potrebno više uključiti članstvo. - Treba promijeniti statut i dokinuti centralističko odlučivanje. Znači decentralizacija stranke u odlučivanju. Princip jedan čovjek jedan glas treba proširiti i na druga tijela stranke, na primjer, potpredsjednik - kazao je Komadina te dodao kako treba članovima omogućiti da biraju i kandidate za dužnosti u Sabor

- Idem po povjerenje naših članova i nakon toga po povjerenje građana da bi se SDP vratio na kormilo države nakon HDZ-a - rekao je Komadina.

Na pitanje kakvu unutarstranačku kampanju očekuje SDP-ov župan primorsko-goranski je kazao da "već sada ima svega". - Pogotovo iz visokih neimenovanih izvora, već ima i raznih objeda. Mene interesira članstvo, a ne međusobni obračuni - zaključio je Komadina. 

>>Komadina otkrio 3 ključna politička cilja za budućnost stranke: 'Želim mijenjati SDP!'

>>Što planira Komadina ako postane šef SDP-a?

Komentara 70

DU
Deleted user
20:33 16.01.2016.

Drugovi iz medija...komunistička partija je prošlost...marginalna oporbena stranka, sorry...partija. Ne davite nas više s tim hrvatskim otpadom.

DU
Deleted user
20:50 16.01.2016.

crveni kmeri gube tlo pod nogama ,sada ce poceti sudski procesi ko je jamio i koliko,

MI
Miro
20:47 16.01.2016.

Nadajmo se da će Komadina konačno ostvariti istinsku Hrvatsku socijaldemokratsku stranku s jasnim stavovima jedne moderne stranke bez prokomunističkih repova i dizanja šake u zrak na komunistički revolucionarni pozdrav, već jasne borbene koncepcije moderne države i regulirani radničkih prava u smislu u idejnoj osnovi švedske socijaldemokracije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije