Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sučeljavanje s Milanovićem

Komadina: Ne bježim ni od čega, mogu se sučeliti o temama iz SDP-a u SDP-u

Zlatko Komadina
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
26.02.2016.
u 16:42

Komadina je nakon predaje potpisa poručio da mu je čast dobiti toliku potporu za kandidaturu, ali i dodao da na dan izbora, 2. travnja, računa na više od 10.000 glasova i na pobjedu

Kandidat za novog predsjednika SDP-a Zlatko Komadina predao je potpise potpore za svoju kandidaturu u središnjici stranke. Ukupno je sakupio nešto više od pet tisuća potpisa, a potrebna brojka je tisuću.

Komadina je nakon predaje potpisa poručio da mu je čast dobiti toliku potporu za kandidaturu, ali i dodao da na dan izbora, 2. travnja, računa na više od 10.000 glasova i na pobjedu. Kazao je da nastavlja dalje obilaziti članstvo, a već danas ga čekaju skupovi u Međimurju.

Šef njegova izbornog stožera Rajko Ostojić kazao je kako će do ponedjeljka, kada ističe vrijeme za predaju potpisa za kandidaturu, Komadina sakupiti još dodatnih 500-­tinjak potpisa. Na pitanje hoće li pristati na televizijsko sučeljavanje s protukandidatom Zoranom Milanovićem, Komadina je kazao da ne bježi ni od čega, ali i da se mogu sučeliti o temama iz SDP-a u SDP-u.

>>Komadina o potpori u Rijeci: Tu je moj dom gdje sam nastao kao socijaldemokrat 1990-tih

>>Zlatko Komadina: Ideja da KBC-i budu županijski je loša i neprovediva i vodi k centralizaciji stranke

Komentara 9

ZA
zazidje
16:53 26.02.2016.

Zašto se bojite sučeljavanja o SDP-u na TV ? Da ne izađe prljavi veš na vidjelo neg bi samo u SDP-u da to prikrijete ???

OS
osica
17:44 26.02.2016.

" Osuditi pojavu , spasiti druga " i ona otprilike "Prljavi veš se pere kod kuće". "Milanović pere ko pokvarena perilica." č

OS
osica
17:32 26.02.2016.

Ah, ja sam baš mislila da će se Milanović sada pripremati za to sučeljavanje , "da će izvlačiti da li je Komadina u ministarstvu pr....o, je li pio i jeo , jeli obolio ili je glumio, je li to biobio stres od Milaonovića, ili neznanja....... " Šteta velika. Mislila sam da ćemo se malo odmoriti , kad tamo, ništa. Sve što je lijepo krtko traje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije