Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKUJE POBJEDU

Komadina dao podršku Josipoviću: 'Ostali kandidati su lošiji'

Zlatko Komadina
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/6
25.11.2014.
u 18:53

On je stabilan, odmjeren, socijaldemokrat koji je došao iz SDP-a, rekao je župan

Podršku kandidaturi Ive Josipovića za hrvatskog predsjednika danas je na riječkom Korzu potpisao potpredsjednik SDP-a i predsjednik primorsko-goranskog SDP-a Zlatko Komadina. Uz njega su bili predstavnici HSU-a, HNS-a, IDS-a i ARS-a.

– Objektivno, ostali kandidati lošiji su od našega predsjednika, on je stabilan, odmjeren, socijaldemokrat koji je došao iz SDP-a, okupio je širok niz stranaka – kazao je Komadina dodavši kako Josipović ima stabilnu podršku, ORaH-a, PGS-a i ostalih.

Komadina očekuje pobjedu, jer, kako je rekao, Josipović je oko sebe okupio  centar i lijevi centar te Hrvatska zajedno diše ulijevo. Ipak, očekuje i drži realnim drugi krug izbora.

>> Ivo Josipović o optužbama oporbe: Ako ih veseli, dobro je!

>> Milanović: Vjerujem da će sljedećih 5 godina predsjednik biti Josipović

Komentara 24

BU
Bulaba
20:15 25.11.2014.

Stabilno odmjereni socijaldemokrat s 10 stanova i milijunima eura koji pet minuta u životu nije bio na tržištu rada i nikad nije otvorio ni jedno radno mjesto i koji političke neistomišljenike naziva luđacima i bolesnicima. Halal.

NV
novo vriijeme
20:01 25.11.2014.

pa ako je SDP kandidat onda ga svi sdpovci podržavaju, ali eto Komadina mora posebno.

DI
Demokracija i sloboda
20:11 25.11.2014.

S ovakvima je teško i disati, a kamoli živjeti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije