Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprez

Gužve na granici, na Lučkom nema dužih čekanja

gužve
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/4
27.07.2014.
u 19:25

Promet je srednje gustoće do pojačan na glavnim cestovnim pravcima u smjeru unutrašnjosti, duž Jadranske magistrale na prilazima turističkim središtima te na pojedinim graničnim prijelazima i u trajektnim pristaništima.

19.25 sati - Promet je srednje gustoće do pojačan na glavnim cestovnim pravcima u smjeru unutrašnjosti, duž Jadranske magistrale na prilazima turističkim središtima te na pojedinim graničnim prijelazima i u trajektnim pristaništima.

Pojačan je promet na autocesti A1 između Karlovca i Zagreba u smjeru Zagreba. Na naplati Lučko na izlazu prema Zagrebu nema više kolone, dok na ulazu na autocestu nema dužih čekanja. Promet osobnih vozila pojačan je na izlasku iz Hrvatske na graničnim prijelazima Macelj, Bajakovo, Kaštel, Pasjak, Rupa, Stara Gradiška i Metković, a na ulasku u Hrvatsku u Slavonskom Brodu i Karasovićima, izvještava HAK.

17.11 sati - Promet je srednje gustoće do pojačan na glavnim cestovnim pravcima u smjeru unutrašnjosti, duž Jadranske magistrale na prilazima turističkim središtima te na pojedinim graničnim prijelazima i u trajektnim pristaništima.

Povremeno se vozi usporeno i u koloni zbog gustog prometa na cijeloj dionici autoceste A1 od Zagreba do Bosiljeva. Na izlazu s autoceste u Lučkom kolona je oko 3 km. Zbog prometne nesreće na nadvožnjaku Jurkovići, na 131. km autoceste A1, između čvorova Otočac i Žuta Lokva, promet u smjeru Zagreba teče usporeno. Promet osobnih vozila pojačan je na izlazu iz Hrvatske na graničnim prijelazima Macelj, Bajakovo, Kaštel, Pasjak, Rupa, Stara Gradiška i Metković, a na ulazu u Hrvatsku na prijelazima Slavonski Brod i Karasovići

14.30 sati - Promet je srednje gustoće do pojačan na glavnim cestovnim pravcima prema moru i u smjeru unutrašnjosti, na Istarskom ipsilonu, riječkoj obilaznici, duž Jadranske magistrale na prilazima turističkim središtima, na Krčkom mostu graničnim prijelazima i u trajektnim pristaništima i lukama.

Na izlazu s autoceste A1 od Zagreba do Bosiljeva u Lučkom kolona je oko 4 km.

12.30 sati - Pojačan je promet na na glavnim cestovnim pravcima prema moru i u smjeru unutrašnjosti, na Istarskom ipsilonu, riječkoj obilaznici, duž Jadranske magistrale na prilazima turističkim središtima, na Krčkom mostu graničnim prijelazima i u trajektnim pristaništima i lukama.

Povremeno se vozi usporeno i u koloni zbog gustog prometa na cijeloj dionici autoceste A1 od Zagreba do Bosiljeva, u oba smjera.

Na Istarskom ipsilonu od naplate Umag prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija također se vozi u koloni od oko 5 km, a prema Rijeci ispred tunela Učka kolona je oko 1 km.

Kolnici su mjestimice mokri u Istri, Gorskom kotaru, Lici i Dalmaciji te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

10.45 sati - Promet je na većini cesta umjerene gustoće, a pojačan je na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka.

9.45 sati - Zbog lakše prometne nezgode na 209. km autoceste A1 promet u smjeru Zagreba, između čvorova Gornja Ploča i Sveti Rok, teče uz ograničenje brzine na 60 km/h.

9.00 sati - Nastavljaju se gužve na hrvatskim cestama. Kako javlja HAK, već oko 9 sati na naplati Lipovac na izlazu s autoceste A3 kolona u smjeru Graničnog prijalaza Bajakovo duga je oko 3 kilometara. Zasad na ulazu na autocestu A1 u Lučkom nema dužih čekanja, dok se zbog prometne nezgode u tunelu Plasina u smjeru Splita formirala se kolona od nekoliko kilometara, pa se između 140. i 149. km vozi usporeno.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i Dalmaciji te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorkom kotaru, ima je na autocesti A6 Rijeka- Zagreb između tunela Lučice i čvora Ravna Gora te na vijaduktu Zečeve Drage.

>> U Lučkom kolona bila duga 24 kilometra!

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar flegmatik
flegmatik
13:24 27.07.2014.

Neka se samo paze kamenih ulica kakve su karakteristični za naša primorska mjesta. Poznat mi je slucaj Nizozemskog turista koji je posrnuo i pao na takav pod, te zadobio povrede čeljusti, slomljen nos, i otvorenu ranu na čelu.

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
18:58 27.07.2014.

Drugi objektivni mediji javljaju kako su nas turisti zbog skupoće zaobišli ove godine, te se bilježi manji broj dolazaka i noćenja u odnosu na prošlu godinu.

1A
1A
13:43 27.07.2014.

Neznam dali su vidjeli vremensku prognozu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije