Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kolindi za pobjedu neće biti dovoljan klizeći start na zločinca Tita

03.08.2014., Sinj - Vitesko natjecanje cetinske krajine, Sinjska alka, ove godine se odrzava po 299. put. Kolinda Grabar Kitarovic i Tomislav Karamarko.
Tino Jurić/Pixsell
24.10.2014. u 12:00

Kolinda se, pak, ponaša kao vezni igrač koji ne želi držati ni loptu, a kamoli kreirati igru

Kamo je nestala Kolinda? Dok se dva alfa mužjaka, Ivo Josipović, a pogotovo Milan Kujundžić, žestoko bore za svaku sekundu i slovo u medijima, HDZ-ova uzdanica ponaša se kao uspavana ljepotica. Šeta po Hrvatskoj s Tomislavom Karamarkom koji je uglavnom predstavlja stranačkim aktivistima. Nikako da prijeđe u pravu ofenzivu. Stoga se čine sasvim logične primjedbe dijela HDZ-ovaca koji joj zamjeraju da vodi mlaku kampanju.

Očito su procijenili da ovakva centristička pozicija može biti vrlo opasna. Postoji opasnost da ništa ne dobije na centru, ali da zato izgubi dio konzervativnih birača. To više što na desnici ima ozbiljnog protivnika Kujundžića koji je rastrčan i željan igre kao Ivica Olić u najboljim danima. Kolinda se, pak, ponaša kao vezni igrač koji ne želi držati ni loptu, a kamoli kreirati igru. Kada povrh toga znamo da postoji razilaženje o koncepciji kampanje između Karamarkova i Kolindina kruga, onda nije čudno da se traže neke promjene.

Nisam siguran da je za Kolindin uspjeh na izborima dovoljno da Tita proglasi zločincem, što uporno traže neki HDZ-ovci. Kao što, uostalom, za slavlje u nogometu nije dovoljan oštar klizeći start. Za pobjedu treba imati fantazista u ekipi.

>>Dio HDZ-a traži da Kolinda bude žešća i agresivnija, a Karamarko ipak zadovoljan

>>'Inicijativa predsjednika Josipovića je bijeg od stvarnosti'

Komentara 37

GO
gorca
12:40 24.10.2014.

da HDZ hoce srusiti Josipovica povukli bi Kolindu i dopustili da Kujundzic pobjedi jer ima realne sanse protiv Josipovica ali ne ...HDZ-u nije to u interesu ...

Avatar Jose Bielich
Jose Bielich
15:31 24.10.2014.

Dobar osvrt. Postalo je jasno da Kolinda sa svojom retorikom ne može bitno ugroziti Josipovića. Za pobijediti Josipovića potreban je iskren, jasan, artikuliran i argumentiran nastup. Takav nastup ima prof. Kujundžić. K tome, profesor Kujundžić jedini je od njih trojeje podržao referendum za promjenu izbornog zakona, pokazavši da mu je interes naroda iznad stranačkih interesa! Na Kolindi se vidi da je neslobodna, svaku riječ važe, priča u grču. Kako i ne bi kad za svaku riječ mora tražiti blagoslov nadređenih. Treba li nam opet predsjednik na daljinski? Mislim da ne. Treba nam predsjednik iz naroda A kandidat naroda je Milan Kujundžić.

EI
eibrab
19:33 24.10.2014.

Kolinda je favorit br. 1 i nikakve izmišljene ankete i kupljena mišljenja ne mogu zavarati narod!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije