Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aleksandra kolarić:

'Kolinda je posložila loptu na reket Milanoviću, a on je samo zakucao'

aleksandra kolarić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
30.01.2015.
u 10:25

Dio obećanja u kampanji Kolinde Grabar-Kitarović je bio nerealan, i to se sad vraća kao bumerang, kaže Kolarić

Predsjednica Hrvatske udruge za odnose s javnošću Aleksandra Kolarić komentirala je za N1 odluku Vlade kojom se daje na upravljanje državna rezidencija u Visokoj ulici novoizabranoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović.

– Ovo je sad situacija neobranog grožđa. Dio obećanja u kampanji Kolinde Grabar Kitarović je bio nerealan, i to se sad vraća kao bumerang. Rekla bih da je novoizabrana predsjednica posložila loptu na reket Milanoviću, a on je samo "smashao", odnosno zakucao – kaže Kolarić. Prokomentirala je i premijerov odlazak u ruski dućan gdje je na ruskom tražio dimljenu jesetru i rusko pivo Baltika.

– Najbolji PR Vlade je da krene s reformama i da naprave stvari koje nisu tri godine napravili. Ovo je čisto peglanje imidža. Oni su u situaciji kada ih 4 od 5 građana ne podržava – smatra bivša SDP-ovka.

Osvrnula se i na angažiranje američke PR agencije PSB koja će raditi za SDP, a s obzirom na to da je Vlada prije tri godine donijela uredbu kojom se zabranjuje angažman domaćih PR agencija za rad u javnim ustanovama.

– To je neodrživa odluka i tražimo da se povuče. Jedan od navedenih razloga te zabrane je ušteda u proračunu. Ipak, to su male cifre. Naime i SDP se financira iz proračuna, i to u iznosu od čak 75 posto, tako da je to novac iz iste kase. Pravila bi trebala biti ista za sve – kaže.

Dodaje kako Vladi trebaju stručnjaci jer se pojedine teme ne prenose dobro široj javnosti. Kao primjer navela je monetizaciju autocesta i smatra kako je time Vlada više naštetila sebi i SDP-u nego PR-ovcima.

>> 'Grabar-Kitarović nije pokazala zajedništvo jer je prvo otišla k braniteljima'

>> 'Predsjednica Kolinda se čudi što su njezine riječi shvaćene ozbiljno'

Komentara 301

A9
AAA-999
10:41 30.01.2015.

Od nekada cijenjenog lista Večernji je postao partijski bilten koji malo tko više čita, a ne vjeruje mu nitko, čak ni njegovi novinari.

ĆA
ćaćaća
10:42 30.01.2015.

kad će hrvati imati hrvtskog komentatora društvenih zbivanja..kad nema puhovskog i pupovca nastupa aleksandra..

Avatar comparator
comparator
10:39 30.01.2015.

Aleksandra se vrača kući . Njena komunistička retorika na tragu pritajenog prikrivanja stvarnog stanja je davno propala. Danas su informacije dostupnije ma koliko ih ona pokušala "peglati".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije