Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u koprivnici

Kolinda Grabar Kitarović: Zatražit ću da svi kandidati iznesu svoje i obiteljske imovinske kartice

kolinda
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/9
30.10.2014.
u 17:11

Ovdje smo se posebno dotaknuli poljoprivrede i žao mi je da moram ponovno ustvrditi da smo, zbog toga što nije dovršen plan ruralnog razvoja Hrvatske, ove godine izgubili dvije i pol milijarde kuna iz fondova Europske unije...

Iznimno mi je važno biti na terenu, slušati o stanju, razvojnim projektima, problemima, izazovima.

Ovdje smo se posebno dotaknuli poljoprivrede i žao mi je da moram ponovno ustvrditi da smo, zbog toga što nije dovršen plan ruralnog razvoja Hrvatske, ove godine izgubili dvije i pol milijarde kuna iz fondova Europske unije. Projekti su spremni, ali nisu iskorišteni – kazala je Kolinda Grabar Kitarović, predsjednička kandidatkinja HDZ-a, za današnjeg posjeta Koprivnici. Dodala je da će se u podravsko-prigorskom kraju, kako kaže, kad osvoji izbore, posebno zalagati za poljoprivredu, ali i obrtništvo, malo i srednje poduzetništvo. Komentirala je i medijske napise da je imala primanja od NATO-a u vrijeme kada joj je ondje zamrznut status.

– Nemam nikakva primanja od NATO-a, apsolutno nemam osobna primanja. Ni mirovinsko, ni zdravstveno. Podaci koji su objavljeni meni su samo dokaz da radim u pravom smjeru. Vjerujem da su se mnogi prestrašili i zbog toga su u medijima počeli plasirati potpune neistine o meni, uključujući i onu o mojim primanja. Mogu vam reći da ću kao kandidatkinja za predsjednicu Hrvatske, od sebe i ostalih kandidata zatražiti da potpuno iznesemo imovinske kartice, svoje i obiteljske. Da kažemo kada, gdje i kako smo stekli svoju imovinu. Pa da vidimo onda koga su financirali hrvatski porezni obveznici, da vidimo tko je živio od svoje plaće, a kome je ta plaća bila jednostavno džeparac – završila je K. Grabar Kitarović.

>>'Ako žele da podržim Grabar Kitarović, HDZ se treba sa mnom dogovoriti'

>>Kolinda Grabar-Kitarović sama je trebala reći punu istinu o 'poslu iz snova"

Komentara 134

Avatar mirica19
mirica19
18:35 30.10.2014.

Bravo! To je ono što mene zanima kod predsjedničkog kandidata i buduće predsjednice, transparentnost! Netko tko se ne boji svoje prošlosti, izvora svojih primanja i porijekla svoje imovine. Kolinda, imaš moju potpunu podršku!

DU
Deleted user
19:20 30.10.2014.

uz bezgranican broj savjetnika predsjednik moze biti bilo tko...to je dokazao josipovic...i uz toliko savjetovanje iz njega izlaze nebuloze....svaki predsjednik trebao posjedovati iskrenost, ljubav prema domovini i postenje...dal takvih kandidata imamo?

IM
imamsve
19:35 30.10.2014.

Da zatražit će kako su došli do ušteđevine u Zlatici, kako su došli do stanova ureda itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije