Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET MORH-U

Kolinda Grabar-Kitarović sastala se s Kotromanovićem i Lovrićem

Kolinda i Kotromanović
Foto: Arhivska fotografija
03.07.2015.
u 14:45

Razgovarali su o aktualnim pitanjima funkcioniranja i razvoja obrambenog sustava

Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednica Republike Hrvatske i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga, boravila je danas u radnom posjetu MORH-u i Glavnom stožeru OSRH-a. Na sastanku s ministrom obrane Antom Kotromanovićem i načelnikom Glavnog stožera OS RH generalom zbora Dragom Lovrićem razgovarala je o aktualnim pitanjima funkcioniranja i razvoja obrambenog sustava.

K. Grabar-Kitarović također je posjetila Zapovjedno-operativno središte Glavnog stožera OS RH gdje se sastala s najvišim vojnim dužnosnicima. Razgovaralo se o postignućima u procesu transformacije, modernizacije i opremanju Oružanih snaga, poboljšanju sustava personalnog upravljanja uvođenjem transparentnih procesa i novom modelu školovanja za potrebe obrambenog sustava.  

Istaknuto je kako Oružane snage pružaju značajnu potporu strukturama civilnog društva, prvenstveno kroz pružanje potpore u medicinskom prevoženju, protupožarnoj zaštiti te u traganju i spašavanju, priopćili su iz MORH-a.

>> Dva hrvatska MiG-a po nalogu NATO-a presrela britanski civilni zrakoplov

>> Premijer i predsjednica predlažu Ivana Kindera za novog ravnatelja VSOA-e

Komentara 22

JE
Jednakost
16:29 03.07.2015.

Predsjednica doista pocinje da bude Predsjednica Republike Hrvatske.

Avatar LunjoDokmanovic
LunjoDokmanovic
15:26 03.07.2015.

vidi se da predsjednica ispunjava obecanja iz kampanje, brine za hrvatski narod, aktivno se bavi problematikom na svim mogucim razinama i podrucjima pa tako problemima u HV-u koje pokusava rijesiti i unaprijedenju cijelog sustava, samo tako naprijed predsjednice do kraja mandata 2025. :)

VU
vukojarac23
15:30 03.07.2015.

Kolinda je cudo!!bas sam ponosan Hrvat sto imamo takvu predsjednicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije