Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nema nikakvih dvojbi'

Milanović pozvao Grabar Kitarović na prvu redovitu sjednicu Vlade nakon inauguracije

kolinda
Foto: Grgur Žučko/pixsell
Autori: Ivanka Toma, Ivica Kristović
01.02.2015.
u 11:24

Premijer Zoran Milanović očekuje je odmah nakon preuzimanja dužnosti

Dok traju nadmudrivanja oko predsjedničke rezidencije, nova predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, pozvana je na prvu redovitu sjednicu Vlade, koja će se održati nakon njezine inauguracije.

U vezi s tim, kažu nam u Vladi, nema nikakvih dvojbi i premijer Zoran Milanović je očekuje odmah nakon preuzimanja dužnosti.

U kampanji najavljivala iniciranje sjednice Vlade 

 Na prvoj sjednici Vlade nakon predsjedničkih izbora premijer Zoran Milanović je novoj predsjednici zaželio dobrodošlicu te naglasio da će, nakon inauguracije, stajati joj na raspolaganju svakog četvrtka "za razgovor i informaciju o tome što je Vlada radila u protekle tri godine i što će raditi u sljedećih godinu dana". - Vlada je radno i političko tijelo, ona se u pravilu sastaje četvrtkom, tu smo - rekao je Milanović i dodao da su Grabar-Kitarović vrata Vlade otvorena.

- Moram razgovarati s gospodinom Milanovićem da čujem što je točno mislio pod time jer mi nije namjera samo sjediti na sjednici nego i govoriti - kazala je nakon toga Grabar-Kitarović koja je u kampanji najavljivala da će joj jedan od prvih poteza biti iniciranje sjednice Vlade na kojoj bi se razgovaralo o gospodarskoj i socijalnoj krizi u Hrvatskoj.

>> 'Kolinda je posložila loptu na reket Milanoviću, a on je samo zakucao' 

Komentara 165

Avatar Becarina
Becarina
12:04 01.02.2015.

Kolinda ce potpisivati zakone koje milanovic donese , nije ona josipovic da potpisuje unaprijed. Milanovic i kmeri imaju veliki problem i biti ce veselo .

DU
Deleted user
11:46 01.02.2015.

Opet dosjetke novinara, vec prozvakano, dezurna Toma za nedjeljno prijepodne!!! ovj puta na sjednicu pozivaju dosjetljivi novinari!!!! srecom sto ne kupujem godinama VL da bi izdrzavao Tomu i sl.

TA
tajgan
14:17 01.02.2015.

Zašto brišete komentare koji ne vrijeđaju nikog,...pitanje za administratora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije