Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sporna donacija

Kolinda Grabar-Kitarović razriješila zviždačicu Vesnu Balenović

Vesna Balenović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
29.07.2015.
u 16:14

Odluka o razrješenju stupa na snagu danom donošenja.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović danas je razriješila Vesnu Balenović s mjesta povjerenice za zviždače.

Odluka je donesena nakon potvrđene informacije da je udruzi ''Zviždač'' tijekom 2011. godine INA uplatila donaciju u iznosu od 500 tisuća kuna, o čemu predsjednica Republike nije imala saznanja u trenutku imenovanja gospođe Balenović.

Predsjednica drži da je prihvaćanjem takve donacije nepovratno narušena vjerodostojnost i nepristranost gospođe Balenović, inače dugogodišnje predsjednice udruge ''Zviždač'', kao njezine povjerenice za zviždače.

Odluka o razrješenju stupa na snagu danom donošenja.

>> Kolinda Grabar-Kitarović Vesnu Balenović imenovala povjerenicom za zviždače

Komentara 102

SK
Sviraj_kraj
16:31 29.07.2015.

I sta je drugo preostalo kad saznas takvu informaciju...pa da se radilo o 5 kn a kamo li 500 000...ispravan potez predsjednice....

MU
Mukowsky
18:00 29.07.2015.

Ima li itko pošten u ovoj državi?

CR
cro90
16:25 29.07.2015.

Koje li je usluge Vesna pruzila INI ... hmm ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije