Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susret dvije državnice

Kolinda Grabar-Kitarović će se sastati s Merkel!

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: HINA/POOL/Damir Sencar/PIXSELL
1/2
05.03.2015.
u 10:47

Hrvatska predsjednica u Njemačku odlazi 17. ožujka

Komentara 180

DU
Deleted user
11:06 05.03.2015.

Odlicno Predsjednice! Pokaži svima gdje su nam prioriteti I tko su nam najveći prijatelji.

FA
Fake
11:07 05.03.2015.

Nakon pet godina ''regiona'' napokon se otvaraju vrata zapada i civilizacije.Al' će nekome popucati čirevi od muke.Kolinda,naša predsjednica,jedna i jedina.

DU
Deleted user
11:06 05.03.2015.

Merkel uvijek pozorna do novih lica! Milanović je bio totalno razočaranje, sjetimo se onih nečuvenih izjava da je država nalik pubertetliji i ostalih, gdje je Merkel kolutala očima. Ne čudi me što je Kolinda Grabar Kitarović ta koja utire nove staze jer ima dobar image, uzevši u obzir da je radila u vrhu NATO saveza gdje sve vrvi političkim vezama prema najviše moćnim članicama EU, tzv. velikoj 4. Samo netko lud može krenuti đonom na Njemačku, gospodarski najviše moćnu silu Europe. Što baš učinio Milanović, na niz nespretnosti nadovezao aferu Perković gdje je zbog retro doživljaja kako je SDS "mnogo jaka stvar" ponizio Njemačku i njen uhidbeni nalog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije