Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.03.2015. u 12:00

Nakon dvojice predsjednika koje je mučilo pitanje jesu li ili nisu fikusi, evo nam sada i predsjednice ribice

Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednica RH, nastavlja praksu mjesečnih predsjedničkih gostovanja na Hrvatskom radiju, samo što se emisija više ne zove "S predsjednikom na kavi" već "S predsjednicom izvan protokola". Tako smo izvan protokola doznali da se predsjednica žali kako je "izolirana na Pantovčaku" gdje se "osjeća kao u akvariju". Nakon dvojice predsjednika koje je mučilo pitanje jesu li ili nisu fikusi, evo nam sada i predsjednice ribice. No, ako se nova predsjednica i osjeća kao u akvariju, sigurno je da ne namjerava šutjeti kao riba.

Zbog duga od četiri lipe platili osam kuna provizije

Josip i Milica Vukšić, umirovljenici iz Zadra, nenadano su postali junaci jedne od tipično hrvatskih apsurdnih priča. Vukšići su, piše Slobodna, ovih dana dobili na kućnu adresu opomenu HZZO-a da moraju podmiriti dug za dopunsko zdravsteno osiguranje od 0,04 kune. Vukšićima nije jasno kako su uopće ostali dužni kada dopunsko plaćaju trajnim nalogom, ali su ipak platili te četiri lipe i još osam kuna provizije banci. Gdje pak to ima da provizija može biti 200 puta viša od same uplate.

Prgomet ide na izbore jer zna da nitko ništa ne zna

Drago Prgomet, bivši zamjenik predsjednika HDZ-a, najavio je za N1 kandidaturu na izborima uz poruku da je "Milanović uvjerio javnost da ne zna, a Karamarko nije uvjerio javnost da zna". Zna Prgomet da nitko ništa ne zna, krhko je znanje.

Andro Vlahušić objavio rat zelenilu u Dubrovniku

Andro Vlahušić, dubrovački gradonačelnik, nakon još jedne izborne pobjede kreće u realizaciju vizije da za deset godina grad podno Srđa bude bogatiji od Monte Carla. Sudeći po intervjuu za Slobodnu, Vlahušićeva vizija je sve samo ne zelena. "Najljepši gradovi na svijetu, San Francisco, New York i Chicago, puni su betona, visoke su zgrade lijepe", tumači svoju estetiku Vlahušić dodajući da ni Dubrovniku ne treba zelenilo, osim golfišta na Srđu. Vlahušić otkriva da se prosvijetlio otkako je vidio Monterey u Kaliforniji, "mali ribarski grad u kojem danas osim golfišta nema više zelenih površina". Vlahušić jedino nije otkrio hrle li zato turisti iz cijelog svijeta u Monterey.

>> Hajdaš Dončić depresiju liječi višim trošarinama

>> Josipović o Milanoviću, Špičkovini i kuhanju ručka

Komentara 20

DA
damirtankovic
12:12 25.03.2015.

Ne zanimaju mene ni njihovi akvariji, ni tegle. Mene zanima kad buju ljudi u Hrvatskoj prestali kopati po kantama za smeće, kad buju sva djeca u školama imala za gablec itd. O političarima sve najgore, ma iz koje god stranke bili!

Avatar viki_nuland
viki_nuland
14:21 25.03.2015.

S obzirom da je profesorici jezika realni domet biti tajnica ako ne predavati u kakvoj srednjoj skoli, nista se drugo nije moglo niti ocekivati. Ode joj "Tito" pa sada nema koga niti pitati za savjet u njegovoj vili.

IS
istri
14:54 25.03.2015.

PETAR: i hdz koliko dana mandata je imao a koliko sdp. pa povrhsvega zahtjevate da sdp u pola mandata ispravi sve hdzove nazivajmo ich greskama. bas zbog vas nikada -NIKADA dobro kod nas. samo gledaj kako se skromno oblaci najmocnijamocnija zena na svjetu. ne nisam kao ti mislijo na korlindru vec na:MERKEL. ili kako se bahato oblaci ona koja joj nije dorasla ni do gleznja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije