Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ide u Knin

Kolinda Grabar Kitarović dan provela s Antom Gotovinom na njegovoj farmi tuna

Kolinda Grabar Kitarović i Ante Gotovina
Foto: Večernji list
1/6
04.08.2014.
u 22:35

Puno sam naučila i zahvalna sam gospodinu Gotovini i njegovim kapetanima i posadi na oba broda, izjavila je nakon obilaska farme K. Grabar Kitarović

Prije odlaska na obilježavanje Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti u Knin, predsjednička kandidatkinja HDZ­-a, Kolinda Grabar Kitarović u ponedjeljak je, na poziv generala Ante Gotovine posjetila njegovu farmu tuna na području Murterskog mora, nekoliko milja od Biograda.

Želja generala Gotovine da ugosti i pomoćnicu glavnog tajnika NATO saveza ostvarena je nakon što je K. Grabar Kitarović imala uspješnu "promociju" na Sinjskoj alci, a njezin je dolazak bio jedna od glavnih vijesti. Gotovina je, u pratnji svog obiteljskog prijatelja i suborca, Željka Dilbera kandidatkinju HDZ­-a u pratnji međunarodnog tajnika stranke Mire Kovača odveo do tunogojilišta te im pokazao proizvodni proces na farmi koju vodi njegova tvrtka "Pelagos net farma" d.o.o.

Oduševljena sam poslom koji radi naš general, impozantno je bilo vidjeti kako se tune hrane u kavezima, jadranskom srdelom. Puno sam naučila i zahvalna sam gospodinu Gotovini i njegovim kapetanima i posadi na oba broda, izjavila je nakon obilaska farme K. Grabar Kitarović. Zanimala se i za poslovne izazove koji prate Gotovinin posao, o njegovoj suradnji s Japancima i želji da proširi posao.

Kako je posjet potrajao čitav dan, bila je to prilika da general i kandidatkinja HDZ- a malo "vježbaju" i razgovor na francuskom jeziku, kojega oboje dobro poznaju i govore. Razgovarali su i o ljubavi prema slikarstvu i generalovom slikanju, a Gotovina je K. Grabar Kitarović otkrio i to da će se najesen posvetiti i slikanju, a misli da treba još više promovirati turizam i ljepotu našeg Jadrana.

>> Ante Gotovina: Upravljanje tvrtkom ne razlikuje se toliko od upravljanja postrojbom

Komentara 162

MA
mario14
23:05 04.08.2014.

Toliko o tome da Gotovina ne podržava HDZ i Kolindu.

Avatar aj_ća
aj_ća
23:10 04.08.2014.

General Gotovina je izuzetno pametna i inteligentna osoba, tako da nije ništa čudno što je uvidio i prije nego što je počela kampanja da je Kolinda osoba koja ce znati braniti interese i u najboljem svjetlu predstavljati Hrvatsku!

SL
_Slavonac_
23:12 04.08.2014.

Kolinda-Josipović 2:0 (Alka, Gotovina). 3:0 će biti na izborima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije