Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasio se i Karamarko

Grabar-Kitarović čestitala iz Pekinga, Bandić s nestrpljenjem očekuje ždrijeb Eura

KOlinda
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/6
13.10.2015.
u 23:11

Bandić: Stigli ste do cilja i pobjedom na neugodnom gostovanju na Malti opravdali naša visoka očekivanja

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović čestitala je hrvatskim nogometašima na plasmanu na Europsko prvenstvo.

– Iz dalekog Pekinga čestitam našim vatrenima na pobjedi i plasmanu na Europsko prvenstvo u Francuskoj – objavila je predsjednica na svojoj Facebook-stranici.

Čestitku je uputio i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

– Iskreno Vam čestitam na plasmanu na Europsko prvenstvo u Francuskoj iduće godine. Znamo da vas krase iznimno nogometno znanje, raskošan talent i čvrst karakter u najtežim situacijama, a u ovom finišu kvalifikacija to ste još jedanput potvrdili. Stigli ste do cilja i pobjedom na neugodnom gostovanju na Malti opravdali naša visoka očekivanja utemeljena na vašoj kvaliteti i dosadašnjim rezultatima. S nestrpljenjem očekujemo ždrijeb u prosincu i nastavak pobjedničkog niza na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Sretno! – poručio je Bandić u priopćenju.

I predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko čestitao je vatrenima.

– Od srca čestitam našim vatrenima na još jednom velikom sportskom uspjehu i plasmanu na završnicu Europskog prvenstva koji su osigurali večerašnjom pobjedom na Malti – objavio je Karamarko na Facebooku.

Hrvatska reprezentacija večeras je u gostima pobijedila Maltu 1:0, dok je Italija pobijedila Norvešku 2:1, čime se Hrvatska plasirala na EP.

 

[EURO2016] KGK "Iz dalekog Pekinga čestitam našim Vatrenima na pobjedi i plasmanu na Europsko prvenstvo u Francuskoj."

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on 13. listopad 2015
 

[ČESTITKA NAŠIM VATRENIMA] Od srca čestitam našim Vatrenima na još jednom velikom sportskom uspjehu i plasmanu na završnicu Europskog prvenstva koji su osigurali večerašnjom pobjedom na Malti.

Posted by Tomislav Karamarko on 13. listopad 2015

 

>> Hrvatska pobijedila Maltu 1:0 i plasirala se na Europsko prvenstvo!

Komentara 126

DA
Djeca_Arbata
23:31 13.10.2015.

Kraljice naša, volimo te...

MA
Maja28
23:29 13.10.2015.

Iza ovog lijepog osmjeha krije se pametna i čvrsta žena koja ima ljubav za našu domovinu. Baš sam sretna što je prošao moj izbor i izbor mog partnera.

DU
Deleted user
23:26 13.10.2015.

to je naša predsjednica a zna se iz koje je domoljubne i stranke kulturnih ljudi HDZ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije