Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava pošast

Klaunomanija zahvatila i Dalmaciju: policija pretraživala ulice Splita, Solina i Trilja

 Klaun
Foto: Youtube Screenshot
1/4
21.10.2016.
u 14:50

Prava pošast klaunova uslijedila je u petak, policija zaprimila anonimne dojave

Klaunomanija je zahvatila i najveću dalmatinsku županiju pa je tako u samo dva dana, u četvrtak i petak, splitska policija dobila četiri dojave o klaunovima u Solinu, Trilju i Splitu no u policiji istuču da njihovi ljudi na terenu nisu vidjeli klaunove na koje su upozorili dojavljivači.

Dojavu o prvom klaunu policija je zaprimila u četvrtak oko 16.30 sati kada je netko potpuno anonimno javio da je blizu hotela u izgradnju, u Sv. Kaji kod Solina vidio klauna. Policijska patrola se brzo zaputila na mjesto događaja, no tamo nisu nikoga zatekli pa tako ni klauna.

Prava pošast klaunova uslijedila je u petak. Policiji je tako dojavljeno da je klaun viđen nešto prije podneva u Trilju kod osnovne škole, a navodno ga je vidio jedan učenik i nitko drugi osim njega. I tu je policija odradila posao i došla do saznanja da je jedanaestogodišnjak zapravo samo vidio čovjeka s crvenim nosom.

Tek što su policajci odahnuli nove su im dojave stigle nešto prije 14 sati. Zbog jedne je policija ponovno pretraživala Trilj tražeći klauna kojeg zapravo nitko nije vidio već samo onaj koji je to prijavio, a njihove kolege u Splitu su klauna tražile u Gradskom kotaru Kamen-Šine gdje je zanimljivo da je dojavljivač, iako je klauna "vidio" jutros, to policiji prijavio tek sada.

U policiji za Hinu kažu kako njihovi djelatnici provjeravaju sve dojave zbog kojih izlaze na teren. Posao su shvatili krajnje odgovorno i tvrde da nema mjesta nikakvoj panici.

I MUP je u četvrtak izvijestio da zbog pojačanog interesa javnosti za pojavu klaunova koji na ulicama plaše građane provjeravaju svaku zaprimljenu dojavu. "O svakoj takvoj dojavi policija će neodložno postupiti i ovisno o utvrđenom činjeničnom stanju poduzeti mjere i radnje iz svoje nadležnosti", kažu u MUP-u. 

>> Građani dojavili da dva klauna straše ljude. Policija pronašla djecu

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar babas
babas
15:48 21.10.2016.

Nematev o čemu pisati,pa pišete o opakim klaunovima? Dajte malo o klaunu iz Brisela koji je izdao Hrvate.

ZO
zoom
15:58 21.10.2016.

ma to su torcidaši koji još slave na rivi neodigravanje utakmice protv dinama!

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
15:26 21.10.2016.

Klaunomanija nije zahvatila Dalmaciju od jučer jer ta zbivanja su kod nas na jadranskom balkanu več davno od vremena kada je največi živeči pravi hrvat Dr. Ivo Sanader na Rivi obečaval domoljubna čuda a klaunovi su mahutali sa zastavama i osječali se kao svoji na svome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije