Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gužve na cestama

Kod Lučkog kolona duga oko 18 kilometara, pred GP Bajakovo oko 7 kilometara

Kolone
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
01.08.2015.
u 18:37

Povremeno su zastoji na dionici autoceste A1 između Zagreba i Bosiljeva, A7 Rupa-Diračje u smjeru Zagreba, duž Jadranske magistrale i na cestama u Istri, na prilazima turističkim središtima, te na Krčkom mostu, izvijestio je HAK.

Turistička sezona je u punom jeku pa su tijekom subote na cestama gužve.

Na većini cesta u smjeru mora i obrnuto prema unutrašnjosti promet je vrlo gust, javlja HAK

Zbog prometne nezgode na autocesti A1 kod čvora Brinje (od 115. km do 114. km) u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom usporeno, u koloni.

Na autocesti A1 pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona je  oko 18 km, usporeno se vozi od čvora Perušić prema tunelu Sveti Rok, uz povremene zastoje između Perušića i Gospića. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, pred naplatom Trakošćan kolona je prema graničnom prijelazu oko 2 km, a vozila se povremeno zaustavljaju pred tunelom Frukov Krč dok je na autocesti A3 Bregana-Lipovac, pred graničnim prijelazom Bajakovo kolona  dugačka oko 7 km.

Na autocesti A1 na naplati Demerje cestarinu je moguće platiti i gotovinom, ENC-om, te kreditnim i debitnim karticama.

Povremeno su  zastoji na dionici autoceste A1 između Zagreba i Bosiljeva, A7 Rupa-Diračje u smjeru Zagreba, duž Jadranske magistrale i na cestama u Istri, na prilazima turističkim središtima, te na Krčkom mostu, izvijestio je HAK.

>> Kilometarske kolone na cestama prema moru!

Komentara 15

MG
mg224
09:47 01.08.2015.

krajnje je vrijeme za vinjete,ovo je sramota. treba maknuti uhljebe iz haca.

HR
Hrabraja
10:36 01.08.2015.

Ali gdje bi onda Stanic i 500 biroktata iz uprave radilo. Autoceste postoje za njihovu placu a ne za gradane Hrvatske

Avatar gusjenica
gusjenica
13:57 01.08.2015.

Nešto tu smrdi sa tim čepom kod Zagreba. Očito da smrdi uprava HAC-a. Sramota me više slušati o tom čepu iako nisam kriv za njega. Ima li tko malo pametniji da to riješi ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije