Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad u Garissi

Kenijski mediji raspisali se o performansu hrvatskih studenata

kenija
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/10
18.04.2015.
u 23:26

Kenijski aktivist Boniface Mwangi u suradnji s kenijskim umjetnicima počast žrtvama odao je izradom 147 maski od kojih je svaka nosila ime jednog studenta

Mediji u Keniji raspisali su se o performansu hrvatskih studenata u sjećanje na tragediju koja se 2. travnja dogodila na sveučilišnom kampusu u Garissi.

- Zagrebački studenti odali su počast studentima koji su izgubili život u Garissi. Ležali su na zemlji, svaki s jednim brojem koji je simbolizirao svakog od 147 studenata koji su izgubili život u terorističkom napadu. Na tlu su ležali 147 sekundi, piše Kenya Today.

Kenijski aktivist Boniface Mwangi u suradnji s kenijskim umjetnicima počast žrtvama odao je izradom 147 maski od kojih je svaka nosila ime jednog studenta.

Foto: Kenya Today Screenshot

>> Kod HNK ležali nepomično 147 sekundi

Komentara 13

RA
ravager1710
23:35 18.04.2015.

Tako dirljivo i za svaku pohvalu!!! O Francuzima su brujili 2 tjedna a ovoj jadnoj djeci ni jedan dan.

RA
raduc
00:38 19.04.2015.

svaka čast,o ovakvim stvarima se treba pisati i ponavljati

DU
Deleted user
00:48 19.04.2015.

Još da se netko prisjeti nekoliko stotina pobijene djece i studenata tijekom Domovinskog rata od strane JNA i četnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije